Γερο-Γιοβάισα: Μετά το πάρτι στην Premier, ώρα για... σούπερ κούπα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Μετά το πάρτι στην Premier, ώρα για... σούπερ κούπα

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα απόλαυσε τα κέρδη από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Premier League και τώρα θα γεμίσει το βράδυ του στα μισά της εβδομάδας με το Super Cup στο Ελσίνκι.

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Την λατρεύω την Premier League! Σας το είπα; Ναι, την λατρεύω! Την αγαπώ! Γεμίζει τη ζωή μου!

Τι ποδόσφαιρο, τι παίκτες, τι πρωτάθλημα!

Και πόσο τρομερά πήγε η πρεμιέρα... Και το «διπλό» της Άρσεναλ δίχως να δεχθεί γκολ και τους Σαλάχ και Νούνιες για σκόρερ στη Λίβερπουλ, αλλά και τη νίκη της Τσέλσι με μηδέν παθητικό στο «Γκούντισον Παρκ»!

Και αφού το Σαββατοκύριακο περνούσαν οι ώρες νεράκι με την υπέροχη Αγγλία στην τηλεόραση, τώρα θα χαλαρώσουμε και θα φτιάξουμε το βράδυ της Τετάρτης μας με το παιχνίδι της Ρεάλ με την Άιντραχτ στο Ελσίνκι.

Στα τελευταία 10 παιχνίδια για το ευρωπαϊκό Super Cup, μονάχα μια φορά υπήρξε ομάδα που κράτησε απαραβίαστη την εστία της και αυτή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης πίσω στο 2014, όταν είχε επικρατήσει 2-0 της Σεβίλλης. Και εκεί λέω να κάνουμε την έκπληξη. Η Άιντραχτ στο ματς με την Μπάγερν σκόραρε... κατά τύχη λόγω της γκάφας του Νόιερ κι έτσι οι «αετοί» θα τα βρουν πολύ πιο σκούρα με τους «μερένγκες». Στο 1,90 εντοπίζεται η απόδοση για το N/G στο αποψινό παιχνίδι.

Με αυτό το σκεπτικό νομίζω δεν θα επιλέξω τον Καρίμ Μπενζεμά για το κομμάτι του σκοραρίσματος για την Ρεάλ Μαδρίτης και το anytime του Βινίσιους στο 2,15 μου φαίνεται αρκετά δελεαστικό τολμώ να πω. Τώρα αν είναι να σκεφτούμε απαραίτητα τον Γάλλο στράικερ που την περασμένη σεζόν ήταν... φωτιά και λάβρα μπροστά από την αντίπαλη εστία, υπάρχει στο 1,80 να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και η ομάδα του να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα