Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας στο gazzetta.gr!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας στο gazzetta.gr!

bet365

Τετάρτη 10 Αυγούστου και τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας ασχολούνται με τον Ντε Λα Φουέντε για τον Ολυμπιακό, την ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Σλάβια για το Conference League και την Εθνική Νεανίδων στο πόλο.

Ο αθλητικός Τύπος ασχολείται με την μεγάλη νίκη της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στο φιλικό με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά και το τρομερό sold out που έκαναν μέσα σε μισή ώρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του αγώνα με την Σλάβια Πράγας.

  • Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ, Μεταγραφές και Sold out Παναθηναϊκού

Η SportDay χαρακτηρίζει ως «Dream Team» την Εθνική Ελλάδος, ασχολείται με τα «καυτά» μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, αλλά το sold των φιλάθλων του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας, καθώς και με το τακτικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι.

Η Live Sport μοίρασε το πρωτοσέλιδό της σε δύο μέρη τονίζοντας τόσο την προσπάθεια του Ολυμπιακού για Τέγιο και Κογιάδο όσο και το sold out που πέτυχε ο κόσμος των «πρασίνων» ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην Εθνική του μπάσκετ αναφερόμενη σε κείνη ως «όνειρο...''My national team''».

Το Φως των Σπορ αναφέρεται στον διαστημικό Γιάννη Αντετοκούνμπο και στο θέαμα που προσέφερε η Εθνική στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην επιστροφή της Εθνικής Νεανίδων από το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου με το ασημένιο μετάλλιο.Τέλος, μιλάει και για την μεταγραφική κινητικότητα του Ολυμπιακού με τους Τέγιο, Κογιάδο και το δεκάρι που αναζητείται.

  • Αθλητικές εφημερίδες: Η μεταγραφική κινητικότητα του Ολυμπιακού, οι ποιοτικές προσθήκες που ψάχνει η ΑΕΚ και η συμπλήρωση δέκα ετών από την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής αναφέρει την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός τόσο για τον Κογιάδο, καθώς και για την απόκτηση ακόμη δύο παικτών, αλλά και τις συζητήσεις που γίνονται για Τέγιο.

Η Αθλητική Ώρα της Τρίτης ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της ΑΕΚ να προχωρήσει σε ποιοτικές κινήσεις για τους παίκτες που θέλει για τις θέσεις του στόπερ, του εξτρέμ και του φορ.

Η Metrosport είναι χωρισμένη στα δυο, με το κομμάτι του Άρη να αναλώνεται στην τακτική που θα οδηγήσει στην πρόκριση απέναντι στην Μακάμπι, αλλά και την είσοδο στην ΠΑΕ του Τριμμάτη κι εκείνο του ΠΑΟΚ στα δέκα χρόνια που συμπλήρωσε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

Τελευταία Νέα