Ο νέος προπονητής φέρνει άλλη αύρα!

Newsroom
Ο νέος προπονητής φέρνει άλλη αύρα!

bet365

Η πρώτη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ ολοκληρώνεται σήμερα, με την σπουδαία αναμέτρηση Γουότφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δύο ομάδων που βρίσκονται στα φαβορί για την άνοδο στην Premier League.

Η Γουότφορντ στην επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ (είναι κλασική ομάδα... ασανσέρ, καθώς ανεβοκατεβαίνει τα τελευταία χρόνια από την Πρέμιερ Λιγκ στην Τσάμπιονσιπ και αντίστροφα), θα προσπαθήσει με όπλο την εμπειρία και το πολύ καλό υλικό που διαθέτει, να επιστρέψει άμεσα στα... σαλόνια.

Στην πρεμιέρα της, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται τελευταία φορά τη σεζόν 2019/20, στην Πρέμιερ Λιγκ, και να έχουν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Σέφιλντ προσπάθησε να κάνει το colpo grosso την προηγούμενη σεζόν, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ ανόδου, όμως έχασε από τη Νότιγχαμ και δεν μπόρεσε να πάρει την άνοδο.

Η Γουότφορντ, με νέο προπονητή στον πάγκο, θα προσπαθήσει να μπει δυνατά στη σεζόν και μπορεί να τα καταφέρει.

Διάβασε εδώ όλη την ανάλυση και τα προγνωστικά για το Γουότφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα