Χράντετς Κράλοβε - Σλάβια Πράγας 1-0: Με το αριστερό στο πρωτάθλημα πριν από τον Παναθηναϊκό!

Newsroom
Χράντετς Κράλοβε - Σλάβια Πράγας 1-0: Με το αριστερό στο πρωτάθλημα πριν από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τη Σλάβια Πράγας, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 1-0 από την Χράντετς Κράλοβε και δέχθηκε ψυχολογικό πλήγμα ενόψει του πρώτου ραντεβού με τον Παναθηναϊκό.

Μόνο ιδανική δεν ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας για την Σλάβια Πράγας, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Χράντετς Κράλοβε και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν.

Λίγες μόλις μέρες πριν από το πρώτο ραντεβού απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, οι Τσέχοι παρουσίασαν εμφανείς παθογένειες μπροστά από την αντίπαλη εστία, αφού παρά τα υπέρ τους ποσοστά κατοχής (71%) και τις περισσότερες τελικές (14) δεν κατάφεραν ποτέ να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα.

Αντίθετα αυτοί που σημείωσαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Βασούλιν στο 54΄. Η Σλάβια έψαξε την ισοφάριση στον χρόνο που της απέμενε όμως δεν το βρήκε ποτέ, με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα (κυρίως) ψυχολογικό χτύπημα ενόψει της πρώτης κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στο τριφύλλι.

Η ενδεκάδα της Σλάβια Πράγας (4-2-3-1): Μαντούς, Ντουντέρα, Ουσού, Εντουάρντο Σάντος (75’ Τετσλ), Ντόρλεϊ - Τιεχί (72’ Γιούρασεκ), Χόλες - Έβερτον, Τραορέ (58’ Σέβτσικ), Ουσόρ (58’ Πρόβοντ) - Τζουρέκα (58’ Λινγκρ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα