Γερο-Γιοβάισα: Τρέξιμο και γκολ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Τρέξιμο και γκολ

bet365

Ο Γερο-Γιοβάισα δεν πίστευε αυτό που είδε να συμβαίνει στο Φάληρο το βράδυ της Τετάρτης και επιστρέφει σήμερα με στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ματς του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας.

Καλημέρα φίλοι μου!

Ξέρω, ξέρω, όλα στραβά κι ανάποδα πήγαν για τον Ολυμπιακό κι εμείς που πιστέψαμε στην ευρωπαϊκή δυναμική του γουρλώσαμε τα μάτια από αυτό που βλέπαμε να συμβαίνει στο «Γ.Καραϊσκάκης» το βράδυ. Εντάξει, ο Άρης μάς δικαίωσε για το Over 2,5 τέρματα, αλλά στο Φάληρο έγινε... άλλο έργο.

Και επειδή κάτι τέτοια δεν συμβαίνουν κάθε μέρα, δεν χάνουμε το κουράγιο μας και την καθαρή μας σκέψη και επανερχόμαστε σήμερα με τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ. Και δεν είναι κάτι που το σκέφτηκα μόνο εγώ ή μου ήρθε η Θεία φώτιση, αλλά η ελληνική ομάδα γνωρίζει πολύ καλά ότι θέλει γκολ και γρήγορα. Ναι μεν συγκέντρωση και πειθαρχία, αλλά τα γκολ θα οδηγήσουν προς την κατεύθυνση της πρόκρισης...

Η Λέφσκι αιφνιδίασε απόλυτα στο πρώτο παιχνίδι πριν από μια εβδομάδα και το 2-0 της Βουλγαρίας καλεί την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάξει ταχύτατα γκολ και να ελέγξει την ροή του χρόνου στον επαναληπτικό ώστε να προλάβει να επαναφέρει την κατάσταση, αν δύναται, εκεί που θα τον ωφελήσει.

Ο συνδυασμός νίκης του ΠΑΟΚ με γκολ και για τις δύο ομάδες εντοπίζεται σε απόδοση 3,70, με τους Θεσσαλονικείς να γνωρίζουν μεν πως η Λέφσκι μπορεί να κάνει γκολ την ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί, αλλά να πρέπει να πάρουν και ρίσκα στην αναμέτρηση.

Φυσικά και το θετικό αποτέλεσμα του «δικεφάλου του βορρά» με σύνολο τερμάτων Over 2,5 στην αναμέτρηση σε απόδοση 2,37 μπορεί να ληφθεί υπόψιν για την αποψινή ρεβάνς της Τούμπας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα