Η Ιρλανδία σας στέλνει στο ταμείο

Newsroom
Η Ιρλανδία σας στέλνει στο ταμείο

bet365

Οι συντάκτες της Kingbet σας βάζουν σε δρόμο που οδηγεί στο ταμείο με τις προβλέψεις τους.

«Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά» τραγούδησαν πριν από τριάντα τρία χρόνια οι αξεπέραστοι Ζιγκ Ζαγκ και ο συγκεκριμένος στίχος, δίχως αμφιβολία, στριφογυρίζει στο κεφάλι πολλών εξ ημών. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ανυπομονησία για την έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων;

Θα πείτε βέβαια και ίσως να έχετε δίκιο πως «σήμερα ξεκινάει η δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου». Ναι, αλλά έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι ασχολούμαστε με παιχνίδια κατηγοριών που έχουν τουλάχιστον φτάσει στην τρίτη αγωνιστική τους.

Γι’ αυτό λοιπόν, θα αφήσουμε για κάμποσες μέρες την Zweite Liga και θα παραμείνουμε πιστοί στα ιερά και τα όσια. Αυτά που μας κράτησαν συντροφιά το καλοκαίρι. Εξάλλου, πόσες ακόμα Παρασκευές απέμειναν με την Πρέμιερ Ιρλανδίας να αποτελεί την κορυφαία κατηγορία;

Ας αφήσουμε όμως αυτά που έρχονται σε λίγο καιρό και ας ασχοληθούμε με αυτά που θα μας κινήσουν το ενδιαφέρον σε κάποιες ώρες. Η λατρεμένη Πρέμιερ της ακόμα πιο λατρεμένης Ιρλανδίας μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία, αλλά το πρόγραμμα δεν είναι πλήρες. Βλέπετε, οι εκπρόσωποι στις διασυλλογικές διοργανώσεις ξεκίνησαν το ταξίδι τους και υπάρχουν μέρες όπως η σημερινή που αναγκαζόμαστε να τη... βγάλουμε με μόνο δύο αναμετρήσεις.

Εμείς όμως είμαστε εδώ για να βγάζουμε «από τη μύγα ξίγκι». Ξεκινάμε λοιπόν από το Δουβλίνο και το ματς Σεντ Πάτρικς - Ντάνταλκ. Οι γηπεδούχοι έχουν να πατήσουν χορτάρι από την πρώτη μέρα του Ιουλίου και το εντός έδρας 3-0 επί της Ντρόχεντα. Η συγκεκριμένη νίκη αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Τιμ Κλάνσι, οι οποίοι παράλληλα προετοιμάζονται για τα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού του Conference League.

Απέναντί τους θα βρεθεί σήμερα μια ομάδα, η οποία πάνω που έδειξε ικανή να κοντράρει τους περσινούς πρωταθλητές αλλά και πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα φέτος, αποφάσισε να «χύσει την καρδάρα με το γάλα». Πριν από τρεις εβδομάδες έμεινε στο 0-0 στην έδρα της νεοφώτιστης και σχετικά αδιάφορης Σέλμπουρ, ενώ πριν από επτά βράδια κατάφερε να χάσει στο τοπικό ντέρμπι που έλαβε χώρα στην Ντρόχεντα με 1-0.

Πλέον, βρίσκεται στο -10 από την κορυφή της κατάταξης, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά, ενώ ακόμα και ποδοσφαιριστές κάνουν λόγο για μη ρεαλιστικό στόχο. Όσον αφορά τη σημερινή δοκιμασία τους στο «Richmond Park», θα κρατήσουμε το εύρος τερμάτων. Τα «2-3 γκολ» αποτελούν αγαπημένη συνήθεια των γηπεδούχων, ενώ κάνει συχνά την εμφάνισή του στα ανταμώματά τους στην πρωτεύουσα.

Αφήνουμε το Δουβλίνο και μεταφερόμαστε στην Ντρόχεντα για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Μποέμιαν. Οι ποδοσφαιριστές του Κέβιν Ντόχερτι προέρχονται από την καλύτερη, μέχρι τώρα τουλάχιστον, εβδομάδα της τρέχουσας σεζόν. Επικράτησαν μπροστά στο κοινό τους της Ντάνταλκ με 1-0 και πέτυχαν ταυτόχρονα δύο στόχους. Αφενός ξέφυγαν με δεκατρείς πόντους από την ένατη Φιν Χαρπς και σε μεγάλο βαθμό εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία και αφετέρου προκάλεσαν ισχυρό «πλήγμα» στις ελπίδες της άσπονδης γειτόνισσας, Ντάνταλκ, για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μποέμιαν, από την πλευρά της, έφυγε νικήτρια από το Πανεπιστημιακό Στάδιο του Δουβλίνου, αλλά δεν σκότωσε και κάποιο... θηρίο. Κέρδισε τη Γιου Σι Ντι με 3-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει κάτι στη γενικότερη εικόνα της χρονιάς. Οι «τσιγγάνοι» τέθηκαν πολύ νωρίς εκτός στόχου στο πρωτάθλημα, με τη διάκριση στο Κύπελλο να αποτελεί το μοναδικό αποκούμπι. Εντούτοις, οι οπαδοί της είναι αρκετά απαιτητικοί και δεν αντιδρούν καλά στις συνεχόμενες απώλειες.

Είναι ερωτηματικό λοιπόν το πώς θα αντιμετωπίσουν μια πιθανή νέα ήττα. Η Ντρόχεντα ισχυροποιείται στο «United Park» και θα ψάξει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο που θα σβήσει κάθε σενάριο εμπλοκής στα μπαράζ παραμονής. Είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κόντρα στους αλλοπρόσαλλους ποδοσφαιριστές του Κιθ Λονγκ, έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν τον καλοπληρωμένο άσο στο Ντροχέντα - Μποέμιαν .

 

Τελευταία Νέα