Μπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για Τρινκάο

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για Τρινκάο

bet365

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας «ζαχαρώνει» την περίπτωση του Τρινκάο της Μπαρτσελόνα σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις πτέρυγές της στην επίθεση.

Οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την καταλανική ομάδα για τον 22χρονο Πορτογάλο, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα των «κομμένων» του Τσάβι Ερνάντεθ κι αυτές τείνουν προς το τελικό στάδιο της συμφωνίας.

Αρχικά, η Σπόρτινγκ αρνήθηκε να πάρει ως δανεικό τον παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 20 εκ. ευρώ στο τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με την «ojogo» η χρυσή τομή θα βρεθεί τελικά κάπου στην μέση, αφού η ομάδα της Λισαβώνας θα πληρώσει τα μισά χρήματα για το 50% των δικαιωμάτων του Τρινκάο. Μάλιστα, 300 χιλ. ευρώ απ' αυτά τα χρήματα θα πάνε στην Μπράγκα, που ανέδειξε τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήθελε να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να πάει κάπου όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής και γι' αυτό επέλεξε την Σπόρτινγκ. Όμως, για να πετύχει η επιλογή του, θα πρέπει να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό, αφού και στα «λιοντάρια της Λισαβώνας» υπάρχουν αρκετά καλοί παίκτες στις θέσεις των εξτρέμ, όπως οι Πέδρο Γκονσάλβες, Έντουαρντς, Ροτσίνα και Ταμπάτα.

Πέρυσι, που αγωνίστηκε δανεικός στην Γουλβς όλη την σεζόν, είχε μόλις 3 γκολ και 1 ασίστ σε 30 συμμετοχές ξεπερνώντας μόλις τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

 

Τελευταία Νέα