Μετά το 3/3 στο Conference η Kingbet βγάζει... εισιτήρια για Ιρλανδία

Newsroom
Μετά το 3/3 στο Conference η Kingbet βγάζει... εισιτήρια για Ιρλανδία

bet365

Έπειτα από το χθεσινό 3/3 στο Conference League, μια δυάδα για στοίχημα από το σημερινό πρόγραμμα στην Πρέμιερ Λιγκ της Ιρλανδίας.

Τελικά δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ακόμα και αυτό που είναι το αποκούμπι σου στις δύσκολες στιγμές, έρχονται φορές που δεν είναι στο πλευρό σου. Όπως ακριβώς έκανε και η λατρεμένη Πρέμιερ Ιρλανδίας. Η κατηγορία που μας κρατά συντροφιά στα γεμάτα ζέστη βράδια του καλοκαιριού.

Με τις τρεις εκ των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα να έχουν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις (Σάμροκ Ρόβερς στο Champions League, Ντέρι και Σλίγκο Ρόβερς στο Conference League) και τη Σεντ Πάτρικς να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον επόμενο γύρο της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, οι υπόλοιποι έξι σύλλογοι καλούνται να πατήσουν χορτάρι στα πλαίσια της εικοστής τρίτης αγωνιστικής.

Με τις συμπολίτισσες Γιου Σι Ντι και Μποέμιαν να κοντράρονται χτες στο Πανεπιστημιακό Στάδιο του Δουβλίνου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα δύο αναμετρήσεις. Σέλμπουρν - Φιν Χαρπς και Ντρόχεντα - Ντάνταλκ είναι η σωτηρία μας σε ακόμα ένα βράδυ Παρασκευής χωρίς έντονη στοιχηματική δράση. Πού θα πάει όμως; Θα γυρίσει ο τροχός...

Ξεκινάμε λοιπόν από το «Tolka Park», όπου οι νεοφώτιστοι του Ντάμιεν Νταφ υποδέχονται τους παίκτες του Όλι Χόργκαν. Η Σέλμπουρν προέρχεται από το χειρότερο σερί τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να πέσει στην έβδομη θέση της κατάταξης και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τα «σκαλοπάτια» που χαρίζουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στον αντίποδα, η Φιν Χαρπς δεν μπορεί με τίποτα να πανηγυρίσει τρίποντο, αδυνατώντας από το ξεκίνημα της σεζόν να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Τουλάχιστον, κρατάει τη διαφορά των τριών πόντων από την ουραγό Γιου Σι Ντι, η οποία αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν σήμερα θα υποβιβαζόταν απευθείας στη δεύτερη κατηγορία του ιρλανδικού ποδοσφαίρου. Αυτό όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάνει θετικό το πρόσημο της χρονιάς που διανύουμε.

Όσον αφορά τη συνάντηση των δύο ομάδων στην πρωτεύουσα, η Σέλμπουρν χρειάζεται τη νίκη για να διευρύνει την απόστασή της από τους Χαρπς. Βρίσκεται στο +13 από τους σημερινούς αντιπάλους της και παρότι δύσκολα θα εμπλακεί σε σενάρια υποβιβασμού, καλό θα ήταν να επιστρέψει στα τρίποντα και να φτάσει στο +16. Με την απόδοση μάλιστα του άσου στον διπλασιασμό, η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη.

Δεύτερο παιχνίδι της ημέρας αυτό που θα λάβει χώρα στο «United Park». Η αλήθεια είναι πως το διαφαινόμενο διπλό δεν αποτελεί τεράστια στοιχηματική ευκαιρία. Γι’ αυτόν τον λόγο, θα αναλύσουμε εν τάχει το συγκεκριμένο ματς και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Εξάλλου, η νίκη της Σέλμπουρν επί του συλλόγου από το Μπαλιμποφέι φτάνει και παραφτάνει για να ποντάρουμε βράδυ Παρασκευής.

Για να μην πλατιάζουμε όμως, η Ντάνταλκ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Μπορεί η ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Νταφ να διέκοψε το νικηφόρο σερί της και να την επηρέασε ψυχολογικά, αλλά κόντρα στη Γιου Σι Ντι αντέδρασε. Επικράτησε εύκολα με 3-0 και παρέμεινε στο -10 από την πρωτοπόρο Σάμροκ, η οποία μάλιστα έχει δύο παιχνίδια περισσότερα. Συνεπώς, είναι απαραίτητο το διπλό απόψε για να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από την κορυφή της Πρέμιερ.

Από τη δική της πλευρά, η Ντρόχεντα προέρχεται από ήττα με 3-0 στην έδρα της Σεντ Πάτρικς. Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε στοπ στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, ενώ ήταν και μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Ακόμα βέβαια μπορεί να αισθάνεται άνετα στη μάχη της παραμονής, καθώς η Φιν Χαρπς είναι δέκα πόντους πίσω, ενώ από ποιοτικής άποψης δεν μοιάζει ικανή να την απειλήσει.

Ξεκάθαρη λοιπόν η στήριξή μας προς τα δεξιά με την Ντάνταλκ να υπερτερεί τόσο αγωνιστικά όσο και από ψυχολογικής άποψης. Με την απόδοση του διπλού όμως στο 1.70, δεν μπορούμε να πούμε ότι πετάμε τη... σκούφια μας. Μια δυαδούλα όμως από Ιρλανδία, μια χαρά τη φτιάχνουμε.

 

Τελευταία Νέα