Κριχόβιακ: «Κλείνει στην Αλ-Σαμπάμπ», γράφουν οι Πολωνοί

Κριχόβιακ: «Κλείνει στην Αλ-Σαμπάμπ», γράφουν οι Πολωνοί

Κριχόβιακ: «Κλείνει στην Αλ-Σαμπάμπ», γράφουν οι Πολωνοί

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πολωνία ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναμένεται να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Αλ-Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας ως δανεικός από την Κράσνονταρ.

Στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός χαφ έχει πρόταση από την Αλ-Σαμπάμπ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της πατρίδας του, «meczyki.pl» την αποδέχτηκε και πλέον απομένουν τα ιατρικά και οι ανακοινώσεις για τον μονοετή δανεισμό του από την Κράσνονταρ.

Ο διεθνής μέσος ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε το δικαίωμα του να αποχωρήσει από τη Ρωσία μετά την εισβολή της Ουκρανίας και έπαιξε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν στην ΑΕΚ, με την οποία μέτρησε εννέα συμμετοχές με δυο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Μετά την επέκταση της αναστολής των συμβολαίων από την FIFA για ακόμα ένα χρόνο θα φύγει εκ νέου από το Κράσνονταρ, με προορισμό αυτή τη φορά την Σαουδική Αραβία, όπου θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Σεβίλλη, Έβερ Μπανέγκα. Το συμβόλαιο του Κριχόβιακ με τους Ρώσους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

 

Τελευταία Νέα