Σέλουκ για Κριχόβιακ: «Γύρισε σαν τσαντισμένο κανίς, δεν είναι τίποτα ως παίκτης»

Newsroom
Σέλουκ για Κριχόβιακ: «Γύρισε σαν τσαντισμένο κανίς, δεν είναι τίποτα ως παίκτης»

bet365

Επίθεση στον πρώην μέσο της ΑΕΚ εξαπέλυσε ο Ουκρανός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο Σέλουκ μίλησε στο sportdaily.ru και επιτέθηκε στον 32χρονο Πολωνό μέσο που πέρασε το τελευταίο τρίμηνο από την Ελλάδα και την ΑΕΚ με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί με τους ξένους ποδοσφαιριστές στη Ρωσία.

«Μπορεί, πλέον, ένας ποδοσφαιριστής από τη Ρωσία να πάει σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης; Ας μην συνδυάζουμε την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Αφήστε τους πολιτικούς να φροντίσουν για αυτά», είπε ο Σέλουκ και έπειτα αναφερόμενος στην περίpτωση του Κριχόβιακ που είχε φύγει από την Κράσνονταρ τόνισε:

«Υπάρχει ένα καλό παράδειγμα, ο Κριχόβιακ. Όταν ένιωσε πίεση, έφυγε. Όταν δεν τον χρειάζεται κανείς, γύρισε σαν τσαντισμένο κανίς. Επέστρεψε γιατί δεν τον πληρώνει άλλος και ως ποδοσφαιριστής δεν είναι τίποτα».

Ο Κριχόβιακ έχει επιστρέψει στην Κράσνονταρ όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 και θα πρέπει να συζητήσει με τη ρωσική ομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα