Πληρώνει ακριβά το «σεντόνι» του Σεπτέμβρη!

Newsroom
Πληρώνει ακριβά το «σεντόνι» του Σεπτέμβρη!
Έπειτα από διακοπή περίπου ενάμιση μηνός, οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός είναι οι τέσσερις φετινοί εκπρόσωποι της χώρας στα προκριματικά των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League και αρχίζει τις υποχρεώσεις του από το δεύτερο γύρο. Αντίπαλός του είναι η Μακάμπι Χάιφα, μία από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσε να βγάλει η κληρωτίδα τούτη την περίοδο. Αυτό θα είναι το πρώτο εμπόδιο για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι αν το ξεπεράσουν θα έχουν μπροστά τους ακόμη δύο για να φτάσουν στους… χρυσοφόρους ομίλους.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» να μπουν στους ομίλους μόνο εύκολη δεν θεωρείται, διόλου τυχαίο ότι η απόδοση για να το καταφέρουν βρίσκεται στο 4.00. Αναφορικά με το ντουέτο αναμετρήσεων με την Μακάμπι, οι πρωταθλητές φέρουν τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί, με την τιμή πρόκρισής τους να κοστολογείται στο 1.30!

Υποχρέωση και φαβορί

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις του απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας από τη Βουλγαρία. Οι Θεσσαλονικείς είχαν εξαιρετική πορεία πέρσι, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League. Φέτος, εκκινούν την προσπάθειά τους με βασικό προαπαιτούμενο την είσοδο στους ομίλους.

Διαθέτουν την εμπειρία και την ποιότητα να προχωρήσουν στη διοργάνωση, εξ ου και το γεγονός ότι η αγορά να βρεθούν στους ομίλους τη βρίσκουμε στο 2.10. Όσον αφορά τα διπλά παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» υπερέχει σε όλους τους τομείς και τον να περάσει στον επόμενο γύρο προσφέρεται στο 1.20.

Ζητείται υπέρβαση από Άρη και Παναθηναϊκό

Πέρσι, ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό, μένοντας έξω από το πρώτο παιχνίδι. Φέτος, έχει στόχο να πάει αρκετά πιο μακριά. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να βρεθεί στους ομίλους του Europa Conference League, όμως ο Χερμάν Μπούργος έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να το προσπαθήσει. Στο 6.00 κοστολογείται η πρόκριση στους ομίλους, στο 1.10 να περάσει το πρώτο εμπόδιο που ακούει στο όνομα, Γκόμελ.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στον 3ο γύρο του Europa Conference League, κάτι που κέρδισε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμη δεν έχει γνωστός ο αντίπαλος των «πρασίνων», αλλά η απόδοση για να μπουν στους ομίλους βρίσκεται στο 4.00. Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού υπάρχει αισιοδοξία, καθώς ο βασικός κορμός διατηρήθηκε, ενώ μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και οι δυνατές μεταγραφές που βρίσκονται στα σκαριά.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα