Super League προς FIFA/UEFA: «Αμεσα επαγγελματική διαιτησία με Κλάτενμπεργκ»

Super League προς FIFA/UEFA: «Αμεσα επαγγελματική διαιτησία με Κλάτενμπεργκ»

bet365

Η Super League έστειλε επιστολή στην FIFA και στην UEFA για όλα τα θέματα που αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργάνωτριας αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με επιστολή που εστάλη προς τους προέδρους της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, το Γενικό Γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη, την ΕΠΟ, καθώς και προς άλλους αρμόδιους φορείς, όπως ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, η Super League ενημέρωσε για τη βούλησή της, σχετικά με θέματα Διαιτησίας.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρεται η ομόφωνη βούληση της Διοργανώτριας (13 ΠΑΕ υπέρ, μια ΠΑΕ ήταν απούσα από τη συνεδρίαση) για την υλοποίηση, το συντομότερο δυνατόν, του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας, θέση την οποία στηρίζει και η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία (Super League 2).

Παράλληλα, η επιστολή αναφέρει ότι οι 11 από τις 13 ΠΑΕ-Μέλη της Super League, οι οποίες ήταν παρούσες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τέθηκαν υπέρ της ανανέωσης της θητείας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως επικεφαλής της Διαιτησίας, για τα επόμενα δύο έτη (μια ΠΑΕ ήταν εναντίον και μια ΠΑΕ επιφυλάχθηκε).

Στην επιστολή επίσης καταγράφεται ότι η Super League προσβλέπει στην επείγουσα αρωγή της FIFA και της UEFA για την υλοποίηση των ανωτέρω, τονίζοντας ότι η τρέχουσα θητεία του Κλάτενμπεργκ ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες, ενώ το Πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.

 

Τελευταία Νέα