Πορτογαλία – Ελλάδα 2-1: Δεν τα κατάφερε η Εθνική και έμεινε εκτός playoffs

Newsroom
Πορτογαλία – Ελλάδα 2-1: Δεν τα κατάφερε η Εθνική και έμεινε εκτός playoffs

bet365

Η Εθνική Ελπίδων δεν κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Πορτογαλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1 και έμεινε εκτός playoffs.

Παίζοντας στο Estádio Cidade de Barcelos κόντρα στην και μαθηματικά πρώτη Πορτογαλία, η Εθνική Ελπίδων ήθελε είτε να μην χάσει, είτε η Ισλανδία να μην κερδίσει την Κύπρο για να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs των προκριματικών του Euro U21. Το δεύτερο σενάριο ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολο, μιας και η Κύπρος δεν φάνταζε ικανή να σταματήσει την Ισλανδία, όπως και έγινε, με το 5-0 να δείχνει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Έτσι έμενε να πάρει η Εθνική ένα βαθμό μέσα στην Πορτογαλία. Έναν βαθμό που στο πρώτο ημίχρονο είχε καταφέρει να πάρει, κρατώντας με σχετική άνεση το μηδέν. Στο δεύτερο όμως όλα τελείωσαν μέχρι το 56'. Η αρχή έγινε στο 48' με τον Μπερνάντο να κάνει το 1-0 για τους Πορτογάλους, με τον Γκονσάλο Ράμος στο 56' να διαμορφώνει το 2-0 και να αφήνει εκτός συνέχειας την Εθνική μας ομάδα. Το μόνο που κατάφερε η Ελλάδα ήταν να μειώσει με τον Κούτσια στις καθυστερήσεις, αλλά το 2-1 δεν ήταν ικανό να της δώσει την πρόκριση για τα playoffs.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/6)

Ισλανδία-Κύπρος 5-0
Πορτογαλία-Ελλάδα 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

Πορτογαλία 28

-------------------------------------

Ισλανδία 18

--------------------------------------

Ελλάδα 17

Λευκορωσία 12

Κύπρος 11

Λιχτενστάιν 0

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία: Σοάρες (68' Ολιβέιρα), Μάριο (81' Κονσεϊσάο), Τζαλό, Ινάσιο, Ταβάρες, Ντάντας, Μπερνάρντο, Αλμέιδα (75' Κόστα), Σόουζα (68' Ζε Κάρλος), Σίλβα, Ράμος (75' Αραούχο)

Ελλάδα: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Μιχελής, Ζαγαρίτης (85' Κίτσος), Μπότος, Κουτσουπιάς (73' Λιάσος), Κανελλόπουλος (85' Χριστόπουλος), Σουρλής (61' Κουρφαλίδης), Κοσίδης (85' Κούτσιας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα