Γερο-Γιοβάισα: Κάτι κουρασμένα... λιοντάρια

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Κάτι κουρασμένα... λιοντάρια

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τις βραδιές του Nations League για στοιχηματικό ενδιαφέρον και στρέφει το βλέμμα του στο Μόναχο, στη μεγάλη κόντρα Γερμανίας – Αγγλίας.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Σήμερα, ομολογώ, θα δω με πολύ μεγαλύτερη διάθεση και περισσότερη όρεξη κάτι από το Nations League. Το Γερμανία Αγγλία δεν χάνεται και δίνει αίγλη σε αυτή τη φουρνιά των αναμετρήσεων του θεσμού που σημειώνονται όλες αυτές τις μέρες.

Η Αγγλία απογοήτευσε στην πρεμιέρα της απέναντι στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Δεν μπορούσε να φανεί απειλητική και δέχθηκε και το γκολ με το οποίο ξεκίνησε με το αριστερό τη διοργάνωση. Ήθελε τη νίκη πριν από την επίσκεψη στο Μόναχο, όμως, η κόπωση από τη γεμάτη και μακρά σε διάρκεια σεζόν, μάλλον έκανε την εμφάνισή της και επηρέασε την ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους στα 10 παιχνίδια μετά και το 1-1 της δικής τους πρεμιέρας στο τουρνουά, στο ματς με τους Ιταλούς. Ο Φλικ προσπαθεί να προσφέρει μια ισορροπία στην ομάδα μετά την καταστροφική παρουσία στο Euro του περασμένου καλοκαιριού.

Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση Γερμανίας Αγγλίας στο Μόναχο μετά την ιστορική πεντάρα των «τριών λιονταριών» από το 2001, ενώ, οι Άγγλοι έχουν στις πιο νωπές αναμνήσεις τους, τη νίκη (2-0) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από μερικούς μήνες.

Για το αποψινό ματς θα επιλέξω το γκολ και από τις δύο ομάδες με Over 2,5 σε απόδοση 2,25, σε διαφορετική περίπτωση θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή που η Αγγλία δεν εμπνέει, η νίκη των Γερμανών στο 2,27 δεν μπορεί να μείνει στην απ' έξω...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα