Γερο-Γιοβάισα: Με τον αέρα του τελικού του '18

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Με τον αέρα του τελικού του '18

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν περίμενε το come-back των Δανών κόντρα στη Γαλλία και τώρα προσδοκά την απάντηση των «τρικολόρ» στο ματς που θυμίζει την επική πορεία των Κροατών στο Μουντιάλ του 2018...

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Πάλι καλά που υπάρχουν κι αυτά τα ματς του Nations League και... δροσίζει κάπως τις νύχτες, αν και χάλασε ο καιρός για σήμερα.

Αυτό που δεν πρέπει να χαλάσει, όμως, είναι η αυτοπεποίθηση με την οποία θα καταφέρουμε να πάμε ένα ωραιότατο ταμείο. Και ευελπιστούμε για σήμερα ο Ντεσάν, ο Μπαπέ (αν παίξει μετά τον τραυματισμό του), ο Ενκουνκού, ο Μπενζεμά και οι υπόλοιποι να μη μας απογοητεύσουν.

Οι «τρικολόρ» αντιμετωπίζουν τους Κροάτες σε ένα παιχνίδι που θυμίζει φυσικά τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ του 2018. Τότε οι Γάλλοι είχαν καταφέρει να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο και να εκπληρώσει ο Μπαπέ ακόμα ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό του όνειρο, σε τρομερά νεαρή ηλικία...

Απόψε, οι κάτοχοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου – εν ενεργεία φυσικά, αφού έχουν τη φετινή διοργάνωση τον χειμώνα – θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν μετά την ήττα με ανατροπή από τους Δανούς στο πρώτο ματς. Ο Έρικσεν και η παρέα του κατάφεραν να φέρουν τούμπα την αναμέτρηση χάρη στον καθοριστικό Κορνέλιους. Κι ας σκόραρε πάλι ο Μπενζεμά που έφτασε στα 50 γκολ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Λόγω της ανάγκης για αντίδραση, η νίκη της Γαλλίας είναι αυτή στην οποία πέφτει το μεγαλύτερο βάρος στη ζυγαριά μας για σήμερα, με απόδοση στο 2,10. Και επειδή οι Κροάτες έχουν 6/8 Over στα τελευταία τους παιχνίδια, με 7/8 για τους φιλοξενούμενους στο Σπλιτ, βολεύει και το 1,85 για να ξεπεραστούν τα 2,5 τέρματα στο ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα