Τέβες: Οριστικό τέλος στην καριέρα του (vid)

Τέβες: Οριστικό τέλος στην καριέρα του (vid)

bet365

Ο Κάρλος Τέβες το είχε πάρει απόφαση εδώ και αρκετούς μήνες, είχε σταματήσει ν' ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τώρα ανακοίνωσε την οριστική απόσυρσή του. Καθοριστικός ο θάνατος του ανθρώπου που τον μεγάλωσε...

Ο Τέβες τον Φλεβάρη του 2021 έχασε τον Σεγούντο, τον θείο του, αλλά τον αισθανόταν πάντοτε σαν πατέρα του, αφού μεγάλωσε μαζί του.

Αυτή η απώλεια τον επηρεάσε τρομερά και από κάποια στιγμή και μετά έδειχνε πως είχε αποφασίσει ότι το ποδόσφαιρο θα τελείωνε για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2021 ολοκλήρωσε ακόμα μια θητεία στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς, προσπάθησε ν' αποφορτιστεί, να περάσει καλά, να ξεχαστεί, ν' απολαύσει τη ζωή και να την χαρεί και για τη μνήμη του πατέρα του.

Τώρα, ο «απάτσι» ανακοίνωσε ότι; «Αυτό ήταν, τέρμα. Τα έχω δώσει όλα. Έχω αποσυρθεί. Μου πρόσφεραν πολλά, με προσέγγισαν ομάδες, είχα τη δυνατότητα να πάω και στις ΗΠΑ, αλλά τέλος. Ήταν πολύ δύσκολο να παίζω την περασμένη σεζόν, αλλά είχα την ευκαιρία να βλέπω τον πατέρα μου. Τώρα όμως χάθηκε αυτός που ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, οπότε σταματώ...».

Ο Τέβες αποσύρεται όντας ο 4ος Αργεντινός σε τίτλους με 30 τρόπαια, πίσω από τους Μέσι (40), Ντι Μαρία (32) και Λουίς Γκονζάλες (31).

 

Τελευταία Νέα