Ντι Μαρία: Ξανά γκολ με «σκαφτό» σε τελικό με την Αργεντινή (vids)

Ντι Μαρία: Ξανά γκολ με «σκαφτό» σε τελικό με την Αργεντινή (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντι Μαρία: Ξανά γκολ με «σκαφτό» σε τελικό με την Αργεντινή (vids)

bet365

Στο Copa America ήταν το μοναδικό γκολ. Τώρα, ήταν ένα από τα τρία απέναντι στους Ιταλούς. Αυτό το «τσιμπηματάκι» στη μπάλα για να την περάσει πάνω από τον πορτιέρε και να τη στείλει στα δίχτυα, είναι από τις αγαπημένες κινήσεις του Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο διεθνής εξτρέμ που πρόσφατα έκλεισε το κεφάλαιο της Παρί στην καριέρα του και τώρα ετοιμάζεται μετά το Μουντιάλ ν' αποσυρθεί και από την εθνική ομάδα της Αργεντινής, χρίστηκε σκόρερ το βράδυ της Τετάρτης στο «Γουέμπλεϊ», στο ματς από το οποίο αναδείχθηκε ο... Υπερπρωταθλητής, κόντρα στην Ιταλία.

Οι κάτοχοι του Copa America έφτασαν στο 3-0 κόντρα στους θριαμβευτές του Euro, με τον Ντι Μαρία να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του με σκαφτό πλασέ πάνω από τον Ντοναρούμα.

Με παρόμοιο τρόπο και ίσως λίγο πιο εύκολο, δεδομένης της θέσης και του χρόνου που είχε να ελέγξει και να ζυγίσει το σουτ που θα έκανε, είχε πετύχει και στον τελικό του Copa America το περασμένο καλοκαίρι απέναντι στους Βραζιλιάνους.

Γενικά η λόμπα είναι κάτι που του αρέσει πολύ, έχει πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ της σύντομης θητείας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αυτό τον τρόπο σε ματς απέναντι στη Λέστερ πίσω στο 2014, ενώ και με την Παρί έχει να επιδείξει ανάλογες κινήσεις...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα