Η Kingbet πιάνει το ματς της χρονιάς στη Championship

Η Kingbet πιάνει το ματς της χρονιάς στη Championship

Newsroom
Η Kingbet πιάνει το ματς της χρονιάς στη Championship

bet365

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες και όλους. Πιστοί στο ραντεβού και τη συνεργασία με το gazzetta.gr, θα σκανάρουμε το σημερινό κουπόνι ανά την Ευρώπη.

Φτάνοντας στο τέλος των εγχώριων πρωταθλημάτων, είμαστε αισίως στη φάση των πλέι-οφ, τα πλέον καθοριστικά και κρίσιμα. Με μια τέτοια τριάδα παιχνιδιών θα ασχοληθούμε και σήμερα και πάμε αμέσως να τα δούμε.

Κάνουμε ξεκίνημα με χρονική σειρά. Με την αίγλη της παρουσίας στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, Χάντερσφιλντ και Νότιγχαμ Φόρεστ διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ο στόχος ένας και πολύ σημαντικός. Η συμμετοχή στη μεγάλη Πρέμιερ Λιγκ και τα χρήματα (τηλεοπτικά, χορηγοί κ.λπ.) που τη συνοδεύουν. Προσωποποίηση της σταθερότητας η Χάντερσφιλντ, είχε πολύ καλή σεζόν και δικαίως βρίσκεται να διεκδικεί την άνοδο. Με νίκη (1-0) και ισοπαλία (1-1) προσπέρασε το εμπόδιο της Λούτον για να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Πρόκριση στα πέναλτι επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για την έτερη φιναλίστ. Κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας (1-2), αλλά γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια στη ρεβάνς αν και προηγήθηκε με 1-0. Εντυπωσιακός δεύτερος γύρος για τη Νότιγχαμ, φάνταζε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να δώσει το «παρών». Επικράτησε της σημερινής αντιπάλου εκτός έδρας (0-2), όπως το ίδιο έπραξε και η Χάντερσφιλντ (0-1). Τελικός με τα «όλα» του απόψε (18.30), θα πάμε στην επιλογή του g/g την οποία βρίσκουμε κοντά σε αποδόσεις διπλασιασμού (1.95).

Συναρπαστική αναμένεται η ρεβάνς των μπαράζ παραμονής (ή ανόδου) στη Γαλλία. Καλύτερη για ένα ημίχρονο η Σεντ Ετιέν, τα έκανε μαντάρα στο β’ ημίχρονο στην έδρα της Οσέρ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 όπως διαμορφώθηκε στο 87’ με το γκολ των γηπεδούχων. Άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, δεδομένου ότι η Σεντ Ετιέν δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη βάσει της φετινής πορείας της. Αρκετά αφελής, με βασικές αμυντικές «παραφωνίες», τα παίζει «όλα για όλα» στο αποψινό εντός.

Και για την Οσέρ όμως τα πράγματα δεν είναι λιγότερο σημαντικά. Όνειρο δέκα ετών η άνοδος στα σαλόνια της γαλλικής «ελίτ», είναι τόσο κοντά. Μετρούν τα εκτός έδρας γκολ, συνεπώς θα πρέπει να βγει μπροστά για να σκοράρει. Μεγάλη η κρισιμότητα αυτού του αγώνα, αλλά και η ανάγκη των ομάδων για παραμονή ή άνοδο αντίστοιχα. Ελπίζουμε να ανοίξει το σκορ από νωρίς και να βγει το over σε απόδοση 2.02.

Ρεβάνς πλέι-οφ ανόδου και στην Ιταλία. Σαφές προβάδισμα της Μόντσα με το αγαπημένο της σκορ (2-1) και απέναντι στην Πίζα. Το τέρμα που δέχθηκε στο 90+3’ έδωσε περισσότερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς, καθώς το ένα γκολ της διαφοράς αφήνει περιθώρια ονείρου και στην Πίζα. Ίδιο σκορ είχαν και τα δύο μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια. Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς για την Πίζα, συνεπώς δημιουργούν μια έντονη παράδοση που μας δίνουν ένα μονοπάτι. Αυτό των τερμάτων. Τρίτο και τελευταίο σημείο για σήμερα τα ιταλικά 2-3 γκολ, τα οποία μας προσφέρονται σε podcast στοίχημα μέχρι και το 2.02.

 

Τελευταία Νέα