H Kingbet σας στέλνει ταμείο με ειδικά στοιχήματα στο Λίβερπουλ - Ρεάλ

Newsroom
H Kingbet σας στέλνει ταμείο με ειδικά στοιχήματα στο Λίβερπουλ - Ρεάλ

bet365

Τελικός Champions League και με τη βοήθεια της Kingbet σας στέλνουμε ταμείο με επιλογές από τον τελικό μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλημέρα. Έφτασε η ημέρα που όλοι περιμέναμε. Βραδιά τελικού Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή και μάλιστα με κορυφαίο ζευγάρι βάσει τίτλων και όχι μόνο! Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται στο Παρίσι έχοντας στόχο να προσθέσουν στη συλλογή τους ένα ακόμα τρόπαιο. Οι (τυπικά) γηπεδούχοι αναζητούν το 7ο, ενώ οι (τυπικά) φιλοξενούμενοι το 14ο.

Αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν έναν αγγλικό «εμφύλιο» στον τελικό και εννοούμε μία μάχη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης είχε διαφορετική άποψη. Αντιμετώπισε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε διπλά ματς και ήταν εκείνη που τσέκαρε εισιτήριο για Παρίσι.

Αναμφισβήτητα εκ των κορυφαίων ομάδων παγκοσμίως οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάνε την αίγλη των «μερένχες». Αν μάλιστα αναλογιστούμε τα εμπόδια που ξεπέρασε η «βασίλισσα», κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν βρίσκεται δίκαια εδώ.

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι πήρε αρχικά στα νοκ άουτ το «σκαλπ» της Παρί Σεν Ζερμέν του γαλαξία των αστέρων. Ακολούθως πέταξε έξω την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, για να ακολουθήσει η τιτανομαχία με τη Σίτι των τεσσάρων (πλέον) πρωταθλημάτων στην Πρέμιερ Λιγκ τα πέντε τελευταία χρόνια.

Σε έναν τελικό μπορεί να συμβούν τα πάντα, με την ισοπαλία να προβάλλει πάντα ως το πρώτο σημείο, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για μία τέτοια μάχη. Γι’ αυτό κι εμείς θα αποφύγουμε το σημείο. Η αλήθεια είναι πως όπως είναι διαμορφωμένο το σετ, αδικεί ξεκάθαρα τη Ρεάλ που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, με τον άσο να κυμαίνεται ελάχιστα άνω του διπλασιασμού και το διπλό στο 3.40+.

G/G και Over τιμώνται σχετικά χαμηλά, ωστόσο αν συνδυαστούν φτάνουμε σε απόδοση 2.00 που βάσει αγωνιστικής εικόνας αλλά και ποιότητας των ομάδων φαντάζει ως μία καλή επιλογή. Συμπαθητικό και «ασφαλές» μοιάζει το να δούμε γκολ και στα δύο ημίχρονο στο 1.70, ενώ το να σκοράρουν αμφότερες στο 1ο ημίχρονο φτάνει το 4.00. Να συμβεί αυτό στο δεύτερο 45λεπτο αγγίζει το 3.00.

Αν μας έλεγαν να επιλέξουμε έναν μόνο παίκτη πάνω στον οποίο θα ποντάραμε για να βρει δίχτυα στον τελικό, δεν θα ήταν άλλος από τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία των πρωταθλητών Ισπανίας – ίσως ο πιο υποτιμημένος φορ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο – ο 35χρονος βαδίζει ολοταχώς βάσει επιδόσεων για τη Χρυσή Μπάλα, ίσως στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Να βρει δίχτυα στην αποψινή βραδιά φτάνει σε τιμή το 2.40. Το κρατάμε και λέμε και ευχαριστώ.

Όσον αφορά τις κάρτες, κρατάμε σε απόδοση 2.30 τον επιρρεπή Καρβαχάλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και τον συμπαίκτη του Τόνι Κρόος από τα χαφ, καθώς θα χρειαστεί να δώσει σκληρές μάχες. Να αντικρίσει κίτρινη ο δεύτερος στο 3.75. Με τη Λίβερπουλ να δίνει βαρύτητα σε άμυνα και επίθεση στα άκρα ποντάρουμε στους Μανέ (4.10) και Αλεξάντερ – Αρνολντ (5.40).

Και με τις δύο ομάδες να διαθέτουν παίκτες διεμβολιστές, που πατάνε πολύ και εύκολα την αντίπαλη περιοχή, είναι πιθανό να υπάρξει υπόδειξη πέναλτι. Σε απόδοση 2.85 να δείξει την άσπρη βούλα ο διαιτητής στα ενενήντα λεπτά. Περιμένοντας έναν τελικό ισορροπημένο, όπως ακριβώς αναμένουμε και τον φετινό στο ΝΒΑ στοίχημα, καλή επιλογή μπορεί να αποτελέσει το 1-1 ως σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Στο 2.25 η τιμή του.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

Τελευταία Νέα