Η Kingbet βρήκε τριάδα με Σερβία, Νορβηγία και Τσιτσιπά

Newsroom
Η Kingbet βρήκε τριάδα με Σερβία, Νορβηγία και Τσιτσιπά

bet365

Οριακές μάχες σε πολλά μέτωπα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, τόσο στον βασιλιά των σπορ, όσο και στο τένις.

Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν

Το ματς που κλέβει την παράσταση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου στη Σερβία ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ράικο Μίτιτς» του Βελιγραδίου (έδρα του Αστέρα). Πρωταθλητής στέφτηκε με απίστευτο τρόπο ο Ερυθρός Αστέρας για 33η φορά πριν από λίγες μέρες φτάνοντας τους 100 βαθμούς, έναντι 98 της Παρτιζάν. Οι γηπεδούχοι είναι 14 ματς αήττητοι, ενώ οι αντίπαλοί τους 12. Πριν από ένα μήνα συγκρούστηκαν για τελευταίο φορά και έμειναν στο 0-0. Σαφέστατα η δίψα της Παρτιζάν είναι μεγαλύτερη για το τρόπαιο μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένες. Αξία υπάρχει στο 1.70 του Χ2!

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ

Στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Ρόζενμποργκ δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών μετά το άσχημο ξεκίνημά της. Βρίσκεται ήδη 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή έχοντας, όμως, τρία ματς λιγότερα. Οφείλει να αντεπιτεθεί και η νίκη κόντρα στη Χάουγκεσουντ είναι σίγουρα στο χέρι της. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σταθερά στην ουρά της βαθμολογίας, έρχονται από βαριά εις βάρος τους τεσσάρα από την Μπόντο Γκλιμτ και έχουν υποστεί τρεις ήττες στις τέσσερις φετινές εξόδους τους. Λογικός άσος στο 1.50.

Κόλαρ – Τσιτσιπάς

Περνάμε στα γήπεδα του Παρισιού όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το Ρολάν Γκαρός. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια βόμβα μεγατόνων. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ένα από τα ρολάν γκαρός φαβορί, φλέρταρε με αυτή κόντρα στον Μουζέτι χάνοντας τα δύο πρώτα σετ, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τα επόμενα τρία φέρνοντας τούμπα την πρόκριση. Απέναντί του θα βρεθεί απόψε ο Κόλαρ. Ενας παίκτης που έχει ξεκινήσει την πορεία του από τα προκριματικά ξεπερνώντας τα εμπόδια των Γκάιο, Σελίκμπιλεκ και Αγκαμένονε. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον Πούιγ με 3-1 κάνοντας έξι μπρέικ, ενώ ο αντίπαλός του τέσσερα. Εξαιρετικός στο σπάσιμο σερβίς και ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα έχοντας κόντρα στον Ιταλό αντίπαλό του 8/19. Με όσα είδαμε και από τους δύο το over 6,5 στα συνολικά μπρέικ του αγώνα μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν επιβεβαιώνοντας το over στο 1.75.

 

Τελευταία Νέα