Τελευταία αγωνιστική με τεράστιο έπαθλο*

Newsroom
Τελευταία αγωνιστική με τεράστιο έπαθλο*
Ο διαγωνισμός Novileague X έφτασε στην τελευταία αγωνιστική, με πλούσια δώρα* και μεγάλο έπαθλο 20.000€*.

Πλούσια έπαθλα* σε κάθε αγωνιστική της Novileague Χ!

Η Novileague X έφτασε στην τελευταία αγωνιστική. Μία ενέργεια της Novibet εντελώς δωρεάν* για όλους, που ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται το προσεχές Σάββατο με τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Σε αυτούς τους τέσσερις μήνες ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet μοίρασε περισσότερα από 110.000€ σε Free Bet, ενώ το χρηματικό έπαθλο που δόθηκε σε μετρητά ξεπέρασε τις 240.000€*! Αυτή την εβδομάδα έρχεται η τελευταία εβδομαδιαία αγωνιστική, με αναμετρήσεις από την Τετάρτη έως το Σάββατο.

Από την ημερήσια διάταξη της 40ης στροφής, δεσπόζουν οι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί. Στα Τίρανα γίνεται η αρχή, με το Ρόμα-Φέγενορντ, στον πρώτο τελικό του νεοσύστατου Europa Conference League. Φυσικά, το κορυφαίο ματς της τρέχουσας εβδομάδας είναι το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης που κρίνει τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν και το ακριβές σκορ στο Extra Match (Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης) το ποσό ανεβαίνει στις 20.000€*.

Μπες ακόμα και σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν!

Τα παιχνίδια της 40ης αγωνιστικής της Novileague X είναι τα εξής (25-28/05): Ρόμα-Φέγενορντ, Κόλο Κόλο-Φορταλέζα, Χάμαρμπι-Μάλμε, Ρόζενμποργκ-Χάουγκεσουντ, Σπάρτα Σάρπσμποργκ-Μόλντε, Μπόκα Τζούνιορς-Ντεπορτίβο Κάλι, Κορίνθιανς-Όλγουεϊς Ρέντι, Ντάνταλκ-Σεντ Πάτρικς, Στρόμσγκοντσετ-Βίκινγκ, Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα