Λεβαντόφσκι: Κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης, μοιράστηκαν την 3η θέση Ιμόμπιλε - Μπενζεμά

Λεβαντόφσκι: Κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης, μοιράστηκαν την 3η θέση Ιμόμπιλε - Μπενζεμά

bet365

Με την ολοκλήρωση των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε και επίσημα κορυφαίος σκόρερ, με τον Καρίμ Μπενζεμά που έκανε φέτος πράγματα και θαύματα να τερματίζει τελικά μαζί με τον Ιμόμπιλε

Ο «Λέβα» βρίσκεται σε προσπάθεια αλλαγής ομάδας και έναρξης νέου ποδοσφαιρικού κεφαλαίου στην καριέρα του. Η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να τον κάνει δικό της μη διαθέτοντας περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, με τον Πολωνό να πιέζει και να έχει ξεκαθαρίσει προς την Μπάγερν ότι δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο στο κλαμπ.

Πάντως, στην τελευταία – όπως όλα δείχνουν – χρονιά του στους Βαυαρούς, ο Λεβαντόφσκι έκανε ό,τι μπορούσε και οδήγησε την ομάδα σε ακόμα ένα πρωτάθλημα Γερμανίας. Και με τα 35 τέρματα που πέτυχε, αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στις μεγάλες Λίγκες της Γηραιάς ηπείρου.

Δεύτερος πίσω από τον «καυτό» Λεβαντόφσκι, παρά και το χατ-τρικ του στην τελευταία αγωνιστική της Ligue1, ήρθε ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τερμάτισε πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα, ανανέωσε και το συμβόλαιό του για τρία χρόνια, όμως, δεν έφτασε στα επίπεδα του Λεβαντόφσκι.

Βέβαια, τερμάτισε στο +1 από δυο άλλους μεγάλους σκόρερ της Ευρώπης, αφού οι Τσίρο Ιμόμπιλε και Καρίμ Μπενζεμά πέτυχαν από 27 τέρματα σε Ιταλία και Ισπανία αντίστοιχα με τις Λάτσιο και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος στράικερ, πάντως, στέφθηκε Πρωταθλητής με τους «μερένγκες», έχει κατακτήσει και το Super Cup Ισπανίας και έχει την ευκαιρία να πάρει και το Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα