Χριστοδουλόπουλος: Ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο στην Ανόρθωση

Χριστοδουλόπουλος: Ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο στην Ανόρθωση

Χριστοδουλόπουλος: Ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο στην Ανόρθωση

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραμείνει κάτοικος Κύπρου για ακόμα μια χρονιά, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση.

To περασμένο καλοκαίρι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την Ανόρθωση. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 15 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τέσσερα περισσότερα από τον MVP του πρωταθλήματος Κύπρου, Αμρ Ουάρντα. Η διοίκηση της Ανόρθωσης προσέφερε νέο συμβόλαιο στον πρώην ποδοσφαιριστή των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους για ακόμα μια χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το Καλοκαίρι του 2021 και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της. Αγωνίστηκε σε 43 επίσημους αγώνες και σκόραρε 15 γκολ.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία με το «Φοίνικα» στο στήθος και για τη νέα σεζόν!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα