Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 4-1: Λάζαρος και Ουάρντα έκριναν το ντέρμπι (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 4-1: Λάζαρος και Ουάρντα έκριναν το ντέρμπι (vid)

bet365

Το «καυτό» δίδυμο Χριστοδουλόπουλου - Ουάρντα «χάρισε» στην Ανόρθωση τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (4-1). Δύο γκολ ο διεθνής εξτρέμ, ένα τέρμα και κερδισμένο πέναλτι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Αμρ Ουάρντα η Ανόρθωση κέρδισε με 4-1 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και μείωσε τη διαφορά από τους δεύτερους «κιτρινομπλέ» στον έναν βαθμό (44 έναντι 43 βαθμών).

Στο 3' ο πρώην εξτρέμ των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με διπλή προσπάθεια μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 10' ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 39' ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Σαμπάλα του ΑΠΟΕΛ στο 55' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0, στο 85' ο δανεικός εξτρέμ της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς σημάδεψε το δοκάρι και στις καθυστερήσεις ο Εντονγκαλά πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα της Λευκωσίας.

O Χριστοδουλόπουλος έφτασε 14 γκολ σε 35 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν και ο Ουάρντα έφτασε τα εννέα σε 31 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα