Νότιγχαμ Φόρεστ: To «σκονάκι» στο μπουκάλι που έκανε ήρωα τον Σαμπά

Νότιγχαμ Φόρεστ: To «σκονάκι» στο μπουκάλι που έκανε ήρωα τον Σαμπά

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: To «σκονάκι» στο μπουκάλι που έκανε ήρωα τον Σαμπά

bet365

Ο Μπρις Σαμπά πρόβλεψε σωστά τους 4 από τους 5 παίκτες της Σέφιλντ που θα εκτελούσαν τα πέναλτι και απέκρουσε τα 3 από αυτά!

Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν είναι… ιδιοφυία, όμως σίγουρα ο Μπρις Σαμπά και το τεχνικό τιμ της Νότιγχαμ Φόρεστ, έπεσαν διάνα στην διαδικασία των πέναλτι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου ο Αφρικανός τερματοφύλακας της Φόρεστ έκανε την απαραίτητη έρευνά του και τα αποτελέσματά της τα έγραψε σε ένα «σκονάκι» στο μπουκάλι από το οποίο έπινε νερό.

Ο Σαμπά έγραψε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που εκτιμούσαν στην ομάδα του ότι θα εκτελέσουν πέναλτι από την Σέφιλντ και έπεσε μέσα στους 4 από τους 5 και μάλιστα τους τοποθέτησε με την σωστή σειρά! Δίπλα από τα ονόματά τους έγραψε και σε ποια πλευρά περιμένουν να σουτάρουν και αν σουτάρουν ψηλά ή χαμηλά, με αποτέλεσμα να αποκρούσει τα 3 από αυτά!

Στο σκονάκι του έβαλε κατά σειρά:

  • Νόργουντ
  • Χουριχέιν
  • Μπέργκε
  • Οσμπορν
  • Γκιμπς

Από αυτούς μόνο ο Οσμπορν (μπήκε αλλαγή στο 108’) δεν εκτέλεσε καθώς προτιμήθηκε ο Ντιαγέ. Οι υπόλοιποι σούταραν με αυτή τη σειρά και ο Σαμπά απέκρουσε τα πέναλτι των Νόργουντ, Χουριχέιν και Γκιμπς.

 

Τελευταία Νέα