Παπανικολάου - Ρακόβ: Κυπελλούχος Πολωνίας για δεύτερη σερί σεζόν (vid)

Παπανικολάου - Ρακόβ: Κυπελλούχος Πολωνίας για δεύτερη σερί σεζόν (vid)

bet365

Ο Γιάννης Παπανικολάου κατέκτησε το δεύτερο σερί Κύπελλο στην Πολωνία με τη φανέλα της Ρακόβ και πάει φουλ για το νταμπλ, καθώς η ομάδα του προπορεύεται στο πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Διπλασίασε τις κούπες του στην Πολωνία ο Γιάννης Παπανικολάου! Ο 24χρονος Έλληνας μέσος στέφθηκε Κυπελλούχος με τη Ρακόβ για δεύτερη σερί χρονιά, μετά την επικράτηση κόντρα στη Λεχ Ποζνάν (1-3) στον τελικό που διεξήχθη στη Βαρσοβία.

Ο άλλοτε χαφ των Πλατανιά και Πανιωνίου, βασικό στέλεχος φέτος των Κυανέρυθρων της Πολωνίας με 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ, 4 ασίστ) αγωνίστηκε και στα 90' του τελικού, καθώς η Ρακόβ «καθάρισε» το ματς από την κανονική διάρκεια χάρη στα γκολ των Γκουτκόβσκις, Βντόβιακ και Λόπεθ.

Έτσι, Ρακόβ και Παπανικολάου υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους τα σκήπτρα τους έχοντας κατακτήσει και το περσινό Κύπελλο, παρθενικό της ιστορίας της κόντρα στην Άρκα Γκντίνια, και φουλάρουν για το νταμπλ, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Ekstraklasa ισοβαθμούν στην κορυφή με τη Λεχ Πόζναν και υπερέχουν στα μεταξύ τους ματς!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα