Σέλτικ - Ρέιντζερς 1-1: Παραμένει «αφεντικό» για τον τίτλο η ομάδα του Γιακουμάκη (vid)

Newsroom
Σέλτικ - Ρέιντζερς 1-1: Παραμένει «αφεντικό» για τον τίτλο η ομάδα του Γιακουμάκη (vid)

bet365

Η Ρέιντζερς άξιζε το δεύτερο γκολ στο φινάλε, ωστόσο, η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη (μπήκε αλλαγή στο 61') κράτησε τον βαθμό σε ένα χορταστικό «Old Firm» (1-1) και το +6 τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, έχοντας τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Υψηλό θέαμα, έντονο σασπένς στο φινάλε, αλλά η εικόνα του τίτλου στην Premiership Σκωτίας παρέμεινε απαράλλακτη. Σέλτικ και Ρέιντζερς έμειναν στο 1-1 και στη μεταξύ τους απόσταση των έξι βαθμών, κι όλα αυτά με τρία ματς να απομένουν, καθιστώντας τους Κέλτες του Γιώργου Γιακουμάκη το απόλυτο φαβορί για την επιστροφή στον σκωτσέζικο «θρόνο».

Με τον Έλληνα στράικερ στον πάγκο, οι γηπεδούχοι του Άγγελου Ποστέκογλου πήραν προβάδισμα με τον MVP και πιο δραστήριό παίκτη τους, τον Ζότα, ο οποίος στο 21' άνοιξε το σκορ κι έβαλε σε θέση ισχύος τους πρωτοπόρους. Το σύνολο του Τζίο Φαν Μπρόνκχορστ βρέθηκε ξαφνικά στα «σχοινιά», καθώς σε περίπτωση ήττας θα έχανε ουσιαστικά κάθε ελπίδα ανατροπής στην κούρσα του τίτλου. Από το δεύτερο μέρος, λοιπόν, η Ρέιντζερς ανέβασε στροφές και στο 67' βρήκε την ισοφάριση με τον Σακάλα, ο οποίος έχασε και τεράστια ευκαιρία στο 86' να σφραγίσει την απόλυτη ανατροπή, στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, στο τετ-α-τετ με τον Χαρτ.

Έτσι, η ομάδα του Έλληνα στράικερ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 61', διατήρησε τον πολύτιμο βαθμό μέχρι τέλους και το +6, διαθέτοντας και μια εξαιρετική διαφορά τερμάτων (19 γκολ παραπάνω από τους Προτεστάντες) σε περίπτωση ισοβαθμίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα