Επιτροπή Δεοντολογίας: Η ερευνήτρια Ευθυμίου εμμένει στην απαλλαγή των στελεχών της ΕΠΟ

Newsroom
Επιτροπή Δεοντολογίας: Η ερευνήτρια Ευθυμίου εμμένει στην απαλλαγή των στελεχών της ΕΠΟ

bet365

Στην απαλλαγή των μελών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ (Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης) καθώς και των νομικών της Ομοσπονδίας Μπάρτζη και Σαράκη, εμμένει η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Μαρία Ευθυμίου.

Η αρμόδια ερευνήτρια Μαρία Ευθυμίου - έπειτα από τις καταγγελίες της ΑΕΛ και του ίδιου του Αλέξη Κούγια για απόφαση που θεώρησε η ΠΑΕ του κάμπου ότι πλήττει το πρωτάθλημα της Super League 2 και παραβιάζει το καταστατικό - επιμένει πως πρέπει να απαλλαγούν σχετικά από την υπόθεση αυτή και να μην κηρυχθούν έκπτωτοι από τα αξιώματά τους οι Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Αντωνίου (αντιπρόεδρος) και Τζαφέρης (ταμίας). Η Πρωτοδίκης είχε εισηγηθεί την απαλλαγή τους αλλά το προεδρείο της Επιτροπής Δεοντολογίας είχε κρίνει ότι η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί στο Δικαστικό τμήμα και σε ακροαματική διαδικασία η οποία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/4 μετά την αναβολή που είχε πάρει στις 15 Απριλίου.

Η Ευθυμίου δεν άλλαξε τη θέση της ούτε στην εκδίκαση της Τετάρτης καθώς ρωτήθηκε σχετικά από το προεδρείο. Το προεδρείο έδωσε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι και τις 6 Μαϊου. Οι πέντε εμπλεκόμενοι - που κατέθεσαν τις θέσεις τους - κατηγορούνται για παραβίαση των κανονισμών και έχουν να κίνδυνο της έκπτωσης, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, να τονίζει ότι η επίμαχη απόφαση άλλαξε έπειτα από παρότρυνση της UEFA. Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε ότι παραβιάστηκε το καταστατικό της ΕΠΟ και ζήτησε τις ανάλογες ποινές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα