Η Kingbet ψάχνει… δώρο του Πάσχα, με απόδοση 54.00!

Newsroom
Η Kingbet ψάχνει… δώρο του Πάσχα, με απόδοση 54.00!

bet365

Μεγάλη Τρίτη σήμερα, μέρα που ψάλλεται το τροπάριο της Κασσιανής. «Η εν πoλλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή» και τα λοιπά. Αυτή δεν είναι κάποια σπόντα για τη Γιουβέντους.

Πρώτον η Γηραιά Κυρία ήδη υποβιβάστηκε για τα αμαρτήματά της (το σκάνδαλο «calciopolis») και δεύτερον παίζει αύριο με τη Φιορεντίνα. Σήμερα έχουμε άλλα να ασχοληθούμε. Κάτι από Πρέμιερ Λιγκ και ολίγον από Κόπα Ιτάλια. Θα πάμε με μικρή μίζα για μεγάλη μπάζα. Σύμφωνοι, θα το ρίξουμε λίγο στον τζόγο, ψάχνοντας δύο ακριβή σκορ.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το δίδυμο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνθέτει το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Αγγλία. Παραδοσιακά, το πάνω χέρι έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι», με 81 νίκες έναντι 69, όμως η παράδοση δεν είναι πανάκεια. Ο νούμερο ένα στοιχηματικός οδηγός όταν συνθέτουμε το δελτίο μας είναι μόνο η φόρμα. Και αυτή είναι με το μέρος της Λίβερπουλ.

Μιλάμε, το δίχως άλλο, για την πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο. Κυνηγάει το quadruple, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία ομάδα στην ιστορία. Μόνο που στο πρωτάθλημα, τα πράγματα δεν είναι στο χέρι της. Ακόμα και αν κάνει 7 στα 7, πρέπει να περιμένει γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει πιο εύκολο πρόγραμμα. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, οι «πολίτες» μοιάζουν πιο ευάλωτοι (τηρουμένων των αναλογιών), οπότε στο «Ανφιλντ» δεν έχει χαθεί η πίστη. Αν και εσείς πιστεύετε στην ανατροπή του σκηνικού, το 3.00 της κατάκτησης του τίτλου από τη Λίβερπουλ στα μακροχρόνια στοιχήματα μπορεί να είναι καλή επιλογή.

Σε αντίθεση με την πυραυλοκίνητη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν... βλέπεται. Σκιά του εαυτού της, έχει βρει κάθε τρόπο να πετάει βαθμούς. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Λογικά δεν θα είναι παρών ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε εντελώς ανθρώπινο επίπεδο, είναι μια τραγική περίοδος για τον Πορτογάλο, αφού ο γιος του πέθανε στη γέννα. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ μικρό σε σχέση με κάτι τέτοιο, άσχετα με τις θρυλικές υπερβολές του Μπιλ Σάνκλι.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, πηγαίνουμε με μια εύκολη αλλά «σβηστή» νίκη της Λίβερπουλ με 2-0, στο 7.70.

Ίντερ - Μίλαν

Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, το «Ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα», που πήρε το όνομά του από την Παναγίτσα στην κορφή του Ντουόμο. Θα διαβάσετε πολλά σχετικά σήμερα, από σαφώς καλύτερες πηγές. Εδώ θα μιλήσουμε για στοίχημα. Καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει, μετά το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Κύπελλο. Κάθε γκολ της Μίλαν θα είναι πιο βαρύ στη ζυγαριά, αφού ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ υφίσταται στην Ιταλία, ακόμα και για ομάδες με κοινή έδρα. Αλλά πώς να σκοράρει η δόλια η Μίλαν, που οι παίκτες της βλέπουν τα δίχτυα μόνο όταν αγοράζουν πορτοκάλια στο σουπερμερκάτο;

Η Ίντερ είναι μια ιδέα πιο σταθερή και σαφώς πιο ποιοτική. Μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση στον τελικό, έστω και με 1-0. Αυτό το σκορ παίζει στο 7.00.

Τα παίζουμε μονά, αλλά και ένα συνδυαστικό σε συνολική απόδοση κοντά στο 54.00. Μικρή μίζα, έτσι; Τα καλά στα προγνωστικα κουπονι έρχονται τις επόμενες μέρες.

 

Τελευταία Νέα