Ταμείο με ποδόσφαιρο και... Λοβ

Newsroom
Ταμείο με ποδόσφαιρο και... Λοβ

bet365

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του GBET που θα σας προφέρουν μία επίσκεψη στο ταμείο!


Παιχνίδι χωρίς κανένα τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο στην Ιταλία αυτό στο Ούντινε ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Εμπολι. Οι γηπεδούχοι είναι ουσιαστικά σωμένοι και προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Κάλιαρι και Βενέτσια. Θα αγωνιστούν χωρίς τον αρχισκόρερ τους, Μπέτο, όμως έχουν τις λύσεις για να καλύψουν το κενό του.

Από την άλλη η Εμπολι έχει συμπληρώσει 15 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-8-7), όμως το ευτύχημα για αυτήν είναι ότι έχει διαφορά ασφαλείας από την τελευταία τριάδα, καθώς δεν παίρνουν πόντους οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Και πλέον μετρά αντίστροφα για την οριστικοποίηση της παραμονής της, η οποία θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εξαιρετικό πρώτο γύρο. Εστω και δύσκολα οι «φριουλάνι» αναμένεται να επιβεβαιώσουν τον άσο του 1.80.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η 43η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Αγγλίας και ενώ απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η 2η ΜΚ Ντονς υποδέχεται την 7η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ.

Οι στοιχηματικές έχουν κάνει ένα σοβαρό λάθος να δώσουν σε τιμές αουτσάιντερ όχι μόνο τη γηπεδούχο και καλύτερη (βάσει βαθμολογίας) ομάδα, αλλά και αυτή που «τρέχει» αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αήττητο. Η ΜΚ Ντονς δεν έχει χάσει εδώ και 15 αγωνιστικές (11-4-0). Το προηγούμενο Σάββατο έφερε 1-1 στο Γουίμπλεντον ισοφαρίζοντας στο 80’.

Η Σέφιλντ έφερε το ίδιο αποτέλεσμα στο Μπόλτον αλλά με τον αντίθετο τρόπο, αφού στο 90’ έχασε τη νίκη μέσα από τα… χέρια της. Τρίτο εκτός έδρας που δεν κέρδισε (0-2-1), φανερές οι αδυναμίες της την τρέχουσα σεζόν μακριά από το «Χίλσμπορο». Στήριγμα η γηπεδούχος βάζοντας κάλυψη στην ισοπαλία (1 Draw No Bet) σε απόδοση 2.03.

Πολωνία βλέπει κανένας; Όχι; Κακό του κεφαλιού του, καθώς λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή! Ναι, τριπλή. Μία από αυτές τις ομάδες, η Πογκόν, αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Γιαγκελόνια, που θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από απρόσμενη ήττα και θέλουν να δώσουν απαντήσεις.

Η τελευταία φορά που ηττήθηκαν μακριά από την έδρα τους ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Συμπτωματικά, από την ομάδα που έχασαν την προηγούμενη εβδομάδα: τη Βίσλα Πλοκ. Φαίνεται ότι η τελευταία έχει βρει τον τρόπο να τους αντιμετωπίσει, κάτι που δεν έχουν καταφέρει όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μαζί. Σε ανοιχτό παιχνίδι η Πογκόν έχει το προβάδισμα. Και ακριβώς τέτοιο παιχνίδι περιμένουμε. Στο 1.90 είναι μια χαρά στα προγνωστικά στοιχήματος. Και με το παραπάνω.

Με τέσσερα ματς ξεκινά απόψε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Basket League και στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Απόλλωνα Πατρών. Παρόμοιο ρεκόρ έχουν οι δύο ομάδες με 7-11 και 7-12 αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να μετρούν τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Οι ελπίδες για την είσοδο στα πλέι οφ δεν έχουν ακόμη εξανεμιστεί πλήρως πάντως και οι παίκτες του Αρη Λυκογιάννη θα παλέψουν μέχρι τέλους για να πετύχουν τον στόχο τους. Από τα βασικότερα όπλα στα χέρια του Ελληνα κόουτς είναι ο Ζερμέιν Λοβ. Ο Αμερικανός πολύπειρος γκαρντ ήταν διψήφιος στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του και θα πάρει ξανά πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες. Στο χέρι του το Over 13,5 πόντων σε απόδοση 1.70.

 

Τελευταία Νέα