40.000€* μοίρασε η Novileague X το Σαββατοκύριακο

Newsroom
40.000€* μοίρασε η Novileague X το Σαββατοκύριακο
Ο νέος διαγωνισμός Novileague X συνεχίζεται, με κορυφαίο έπαθλο τις 500.000€* και καθημερινά πλούσια δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*.

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ!

Το Σαββατοκύριακο που ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet μοίρασε σε τρεις τυχερούς 40.000€* μετρητά, εντελώς δωρεάν! Πιο συγκεκριμένα, στην αγωνιστική του Σαββάτου οι Tr****08 και Su****29 πρόβλεψαν σωστά τόσο τα 10 σημεία όσο και το σκορ στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ (2-1), κερδίζοντας από 10.000€* έκαστος.

Την Κυριακή, ένας τυχερός από την Άρτα κέρδισε 20.000€*, αφού βρήκε τα 10 σημεία της αγωνιστικής, αλλά και την νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με σκορ 2-1. Η δράση συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα, με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ξέχωρα από τα μεγάλα ραντεβού των προημιτελικών σε Champions League και Europa League, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορική βραδιά του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» κοντράρεται στην Μασσαλία με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την παρθενική είσοδό του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν και το ακριβές σκορ στο Extra Match (Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ) το ποσό ανεβαίνει στις 20.000€*.

Ξεκίνα από σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν!

Τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Novileague X είναι τα εξής (05-07/04): Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα-Λίβερπουλ, Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου, Λειψία-Αταλάντα, Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα, Γουέστ Χαμ-Λυών, Μπράγκα-Ρέιντζερς, Λέστερ-Αϊντχόφεν


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα