Εθνική: Εκτός Παπασταθόπουλος-Σιόβας, κλήθηκε ο Κουρφαλίδης από τον Πογιέτ

Εθνική: Εκτός Παπασταθόπουλος-Σιόβας, κλήθηκε ο Κουρφαλίδης από τον Πογιέτ

Newsroom
Εθνική: Εκτός Παπασταθόπουλος-Σιόβας, κλήθηκε ο Κουρφαλίδης από τον Πογιέτ

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, άφησε εκτός των πρώτων κλήσεών του τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα. Ποιος είναι ο Κουρφαλίδης που κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική

Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο 26 παίκτες.

Οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας έμειναν εκτός, ενώ στις επιλογές του Ουρουγουανού είναι ο Χρήστος Κουρφαλίδης. Ο 19χρονος είναι μέσος, αγωνίζεται στην Primavera με την Κάλιαρι, ενώ ο Βάλτερ Ματσάρι τού έδωσε την ευκαιρία να ντεμπουτάρει στη Serie Α στις 23/1 του 2022 με τη Φιορεντίνα, εναντίον της οποίας και έπαιξε για 26 λεπτά . Η επόμενη συμμετοχή του πραγματοποιήθηκε με την Αταλάντα αλλά έπαιξε για μόλις για ένα λεπτό.

Αναλυτικά οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα

ΜΕΣΟΙ: Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Πέλκας.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τάσος Δουβίκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα