Ντιναμό Κιέβου: «Ρώσοι στρατιώτες, γυρίστε πίσω και άντε γ@@@@@»

Ντιναμό Κιέβου: «Ρώσοι στρατιώτες, γυρίστε πίσω και άντε γ@@@@@»

Newsroom
Ντιναμό Κιέβου: «Ρώσοι στρατιώτες, γυρίστε πίσω και άντε γ@@@@@»

bet365

Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχθηκε την άνοιξη με μια σειρά από εμψυχωτικά tweet προς τον ουκρανικό λαό και δεν δίστασε να ανεβάσει και υβριστικό μήνυμα με... νόημα προς τον στρατό της Ρωσίας.

Η άνοιξη του 2022 ξημέρωσε εν καιρώ πολέμου στην Ουκρανία, αλλά οι φωνές του λαού και στην προκειμένη των συλλόγων δεν «σιγούν». Αντίθετα, η Ντιναμό Κιέβου έγινε αρκετά δραστήρια το τελευταίο 24ωρο στα social media και μετά από μια σειρά εμψυχωτικών tweet εθνικής υπερηφάνειας προς τους Ουκρανούς πολίτες, ανήρτησε κι ένα υβριστικό με αποδέκτη τον ρωσικό στρατό!

Με φόντο την ουκρανική σημαία, ο admin του λογαριασμού της Ντιναμό απευθύνθηκε στους Ρώσους στρατιώτες κάνοντας επίκληση στους «Banderites» ή «Banderivci» στα ουκρανικά, τα μέλη ακροδεξιών οργανώσεων που προέβαλε ως αιτιολόγηση της εισβολής η ρωσική ηγεσία με το πρόσχημα της αποναζιστικοποίησης της χώρας. Κι αφού χαρακτήρισε τον όρο «προϊόν της νοσηρής ρωσικής προπαγάνδας», τους προέτρεψε γράφοντας «γυρίστε πίσω και άντε γα@@@@@»:

«Ρώσοι στρατιώτες! Αν στην περιοχή της ουκρανίας υπάρχουν πράγματι ‘’Banderites’’ (μέλη ένωσης ακροδεξιών οργανώσεων) και άλλοι φανταστικοί χαρακτήρες της νοσηρής προπαγάνδας, τότε αυτοί είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Ουκρανίας. Δεν υπάρχει κανείς για να ελευθερώσετε, γυρίστε πίσω και άντε γα@@@@@. Η Ουκρανία είναι η χώρα των ελεύθερων ανθρώπων»

 

Τελευταία Νέα