Ζοζούλια: «Ο Πούτιν είναι μια... μετενσάρκωση του Χίτλερ!»

Βασίλης Μπαλατσός
Ζοζούλια: «Ο Πούτιν είναι μια... μετενσάρκωση του Χίτλερ!»

bet365

Ο πρώην διεθνής Ουκρανός επιθετικός, Ρόμαν Ζοζούλια μέσω Social Media τοποθετήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του και παρομοίασε τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/2) η Ρωσία εισέβαλε σε εδάφη την Ουκρανίας με την κατάσταση να κλιμακώνεται όσο περνούν οι ώρες. Στο επίκεντρο του σχολιασμού έχει βρεθεί ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στον οποίο ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι ευχήθηκε... να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο.

Το δικό του μήνυμα για τις εξελίξεις και για τον ισχυρό άνδρα των Ρώσων έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο πρώην επιθετικός της Ντνίπρο και νυν της Φουενλαμπράδα, Ρόμαν Ζοζούλια, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις πολιτικές του απόψεις, με τον άλλοτε διεθνή επιθετικό να χαρακτηρίζει τον Πούτιν ως... μετενσάρκωση του Χίτλερ!

«Ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο Πούτιν είναι μια μετενσάρκωση του Χίτλερ και τα σχέδιά του είναι πιο φιλόδοξα από την κατάκτηση της Ουκρανίας. Θα τον αντιμετωπίσουμε», ανέφερε στο μήνυμα του ο 32χρονος σέντερ φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα