Ουκρανία: Σταματάει το πρωτάθλημα μετά το διάγγελμα του Πούτιν για στρατιωτική επιχείρηση

Κώστας Τόπας
Ουκρανία: Σταματάει το πρωτάθλημα μετά το διάγγελμα του Πούτιν για στρατιωτική επιχείρηση

bet365

Δεν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μετά το γεγονός ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Το πρωτάθλημα στην Ουκρανία επρόκειτο να ξαναρχίσει την Παρασκευή (25/02) μετά τη χειμερινή διακοπή, αλλά η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι η έναρξη θα καθυστερήσει μετά το γεγονός ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία για την υπεράσπιση των περιοχών που βρίσκονται στα χέρια των αυτονομιστών.

Τελευταία φορά που υπήρξε αγωνιστική δράση στην Ουκρανία ήταν το περασμένο Δεκέμβριο, αλλά λόγω των συνθηκών η επανέναρξη της Ukraine Premier League αναμένεται να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν η εθνική Ουκρανίας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την Σκωτία στη Γλασκώβη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 24 Μαρτίου,.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία είναι λογικό να έχει βάλει την UEFA σε σκέψεις αναφορικά με τον τελικό του φετινού Champions League και την πιθανή μετακίνηση από την Αγία Πετρούπολη...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα