Οι συνεργάτες του Αυγενάκη άλλαξαν το όνομα του ΠΑΟΚ! (pic)

Οι συνεργάτες του Αυγενάκη άλλαξαν το όνομα του ΠΑΟΚ! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι συνεργάτες του Αυγενάκη άλλαξαν το όνομα του ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

Μαντάρα τα έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και οι συνεργάτες του σε πρόσκληση που απέστειλαν για την συνάντηση ανάμεσα σε όλους τους θεσμικούς και αθλητικούς φορείς με θέμα την οπαδική βία.

«Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών». (Π.Α.Ο.Κ.)

Έτος ίδρυσης 1926.

Εδώ και 96 χρόνια ο αθλητικός σύλλογος Π.Α.Ο.Κ. πρεσβεύει τις χαμένες πατρίδες και τιμάει την Πόλη, απ’ την οποία προήλθαν οι ιδρυτές του, με το «Κ» στο ακρωνύμιο να αντιπροσωπεύει την Κωνσταντινούπολη, όπως ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών (Α.Ε.Κ.).

Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει σχετικά με το τραγικό λάθος που έγινε από πλευράς του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των συνεργατών του, φτάνοντας στο σημείο να αλλάξουν το όνομα του Π.Α.Ο.Κ. στην πρόσκληση που αφορούσε εκπρόσωπο του Συλλόγου, για την προγραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα ανάμεσα σε όλους τους θεσμικούς και αθλητικούς φορείς με θέμα την οπαδική βία

Δεν γίνεται να απευθύνεσαι σε άνθρωπο της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. και να τον αποκαλείς ως: «Εκπρόσωπο Αθλητικού Συλλόγου Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος ΠΑΟΚ» κι όχι «Κωνσταντινουπολιτών».

Πολλές φορές, τα απλά πράγματα, τελικά, είναι και τα πιο περίπλοκα…

επιστολή Αυγενάκη σε ΠΑΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi

Τελευταία Νέα