Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Με δρεπάνι το έγκλημα στο Χαριλάου (vid)

Newsroom
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Με δρεπάνι το έγκλημα στο Χαριλάου (vid)
Οι δύο άξονες στους οποίους «απλώνονται» οι έρευνες της αστυνομίας για την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο στο Χαριλάου.

Από τη 1:00 η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για την δολοφονική επίθεση εναντίον τριών νεαρών στο Χαριλάου που είχε αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να ξεψυχήσει στο σημείο μετά από λίγη ώρα λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως το όπλο του δράστη ήταν ένα μαχαίρι που είχε μαζί του, τελικά είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μικρό δρεπάνι, με το οποίο χτύπησε τον 19χρονο στο Χαριλάου και τους δύο φίλους του.

Μάλιστα, η ποσότητα του αίματος που έχασε ο άτυχος νέος, ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε η πυροσβεστική για να καθαρίσει το συγκεκριμένο σημείο.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Εκτός λοιπόν από την σύλληψη του δράστη, η οποία αναμένεται να γίνει σύντομα, καθώς υπάρχουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο σημείο της επίθεσης, η αστυνομία εξετάζει άλλα δύο κομμάτια της υπόθεσης.

Αν όντως επιβεβαιώνεται η ατάκα που είπε ο δράστης για τον Άρη στα θύματα πριν την επίθεσή του, τότε ψάχνουν να βρουν αν είχε συμβεί κάτι νωρίτερα. Αν δηλαδή είχε προηγηθεί κάποια άλλη συμπλοκή στην περιοχή και το περιστατικό αυτό έγινε ως εκδίκηση.