Αυγενάκης: «Η δική μας η Κυβέρνηση δεν κρύβεται πίσω από τις ευθύνες της»

Newsroom
Αυγενάκης: «Η δική μας η Κυβέρνηση δεν κρύβεται πίσω από τις ευθύνες της»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε το ποστάρισμά του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα ο Λευτέρης Αυγενάκης πόσταρε τα εξής:

Τη στιγμή που η κοινωνία μας βίωνε αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των δύσκολων φαινομένων κακοκαιρίας, θα περίμενε κανείς ότι θα εκφραστούν γόνιμες απόψεις από τις φωνές της αντιπολίτευσης, ώστε η χώρα μας να ορθοποδήσει γρήγορα και να βρει ξανά τα πατήματά της. Δυστυχώς για άλλη μια φορά όμως, η αντιπολίτευση προτίμησε να εστιάσει σε μικροκομματικά συμφέροντα, μακριά από το κοινό καλό.

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πρόταση μομφής που κατέθεσε κατά της Κυβέρνησης δεν προσφέρει τίποτα στην πρόοδο της κοινωνίας μας. Αντίθετα, με καθημερινά fake news, με εμπρηστικές δηλώσεις από τα στελέχη του, με την καταψήφιση νόμων και μέτρων, δεν δημιουργεί τίποτα περισσότερο παρά σύγχυση και εντάσεις. Ο κόσμος, αναγνωρίζοντας την ανακολουθία λόγων και έργων, γυρνά την πλάτη του στον κ. Τσίπρα και «βαλτώνει» το κόμμα του ολοένα και περισσότερο, γεγονός που καταγράφεται πλέον δημοσκοπικά.

Η πρόταση δυσπιστίας κατατέθηκε για να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα και για να παίξει το τελευταίο χαρτί της συσπείρωσης, μέσω της πόλωσης.

Για το ΚΙΝΑΛ της ανανέωσης είναι φανερό ότι απέναντι στα κρίσιμα γεγονότα, επιλέγει τη βολική λύση των «δυο μέτρων και δυο σταθμών». Προσεγγίζει τα προβλήματα με ευχάριστες γενικότητες. Ακόμα και στην πρόταση δυσπιστίας ακούσαμε τον κ.Ανδρουλάκη, από τη μία να υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να καταψηφίζει το σενάριο εκλογών. Κοινώς, μια αντιπολίτευση, που αντί να συνεισφέρει παραγωγικά στο δημόσιο διάλογο, επιδίδεται διαρκώς σε επικοινωνιακές ακροβασίες.

Η δική μας η Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν κρύβεται πίσω από τις ευθύνες της. Τα όποια λάθη έγιναν, πρώτος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τα αναγνώρισε δημόσια και μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς δουλεύει για να τα αντιμετωπίσει, ώστε η Κυβέρνησή μας να γίνεται καλύτερη.
Οι πολίτες άλλωστε βλέπουν και συγκρίνουν. Έχουν βιώσει τις εποχές που η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε θέατρο μπροστά στην τραγωδία και βλέπουν σήμερα μια Κυβέρνηση που αντιδρά με αμεσότητα και κυρίως με αποτελεσματικότητα. Μια αποτελεσματικότητα, που φαίνεται καθημερινά αυτούς τους 36 μήνες ασταμάτητων έργων, που έχουν παράξει οι συνάδελφοι Υπουργοί, οδηγώντας τη χώρα στον δρόμο της αναβάθμισης, της αξιοπιστίας, των επενδύσεων, της καινοτομίας, της ψηφιακής προόδου και της πράσινης ανάπτυξης.

Βλέπουν τα τεράστια άλματα προόδου που έχουν γίνει και στον αθλητισμό της χώρας μας. Ένα τελείως πλέον διαφορετικό τοπίο, στο οποίο κυριαρχεί η ανανέωση και οι φρέσκες και καθαρές ιδέες. Με νέες διοικήσεις στις Ομοσπονδίες, που για πρώτη φορά ακούγονται και οι φωνές των αθλητών. Με σωματεία που είναι «συμπαίκτες» της Πολιτείας στην προσπάθεια της αθλητικής μεταρρύθμισης. Με διαρκή έργα αναβάθμισης και δημιουργίας σύγχρονων και ασφαλών αθλητικών υποδομών για όλη την αθλητική οικογένεια. Με έναν αθλητισμό που βαδίζει περήφανα στο δρόμο της εξωστρέφειας, με ολοένα και περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις να φιλοξενούνται στη χώρα μας και να συμβάλλουν ενεργά στην αύξηση του ΑΕΠ. Με έναν αθλητισμό που για πρώτη φορά ενισχύθηκε τόσο σημαντικά, με τη χορήγηση από την Πολιτεία ποσού περίπου 100 εκ. ευρώ, μέσα σε ένα χρόνο!

Όλοι μαζί και πρώτος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, τον οποίον και εμπιστευόμαστε απόλυτα, με φάρο την ειλικρίνεια και την ενότητα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα για μια Ελλάδα φωτεινή και υπερήφανη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα