Γιακουμάκης: «Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι, προσέχαμε μη χτυπήσουμε»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γιακουμάκης: «Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι, προσέχαμε μη χτυπήσουμε»! (vid)

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μιλώντας στον σκωτσέζικο Τύπο σχολίασε πως οι παίκτες της Αλόα ξεπέρασαν τα όρια στο ματς με τη Σέλτικ για το Κύπελλο, με αποτέλεσμα τρεις ποδοσφαιριστές των «καθολικών» να τραυματιστούν.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το πρώτο από τα δυο τέρματα της Σέλτικ η οποία επικράτησε με το εύθραυστο 2-1 το Σάββατο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Σκωτίας, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων του.

Οι ΜακΓκρέγκορ, Αμπάντα και Ιντεγκούτσι αποχώρησαν τραυματίες για τους νικητές, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να λέει: «Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι, ήταν πολύ επικίνδυνο το παιχνίδι τους.

Τα μαρκαρίσματά τους, οι κόντρες που έβαζαν. Έπρεπε να φροντίσουμε να πάρουμε τη νίκη αλλά και να προσέξουμε να μη χτυπήσουμε αν ήταν εφικτό. Τελικά δεν το καταφέραμε το δεύτερο κομμάτι αφού τρεις συμπαίκτες μου αποχώρησαν με προβλήματα. Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι...».

Η Daily Record της Δευτέρας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα