Παυλίδης: Λύτρωσε την Άλκμααρ με γκολ πρόκρισης στο 82' κόντρα στον Λημνιό!

Παυλίδης: Λύτρωσε την Άλκμααρ με γκολ πρόκρισης στο 82' κόντρα στον Λημνιό!

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Παυλίδης: Λύτρωσε την Άλκμααρ με γκολ πρόκρισης στο 82' κόντρα στον Λημνιό!

bet365

Με «χρυσό» γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 82', η Άλκμααρ έκανε την ανατροπή απέναντι στην Τβέντε του Δημήτρη Λημνιού και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του ολλανδικού κυπέλλου!

«Λυτρωτής» Βαγγέλης Παυλίδης, «πλήγωσε» την Τβέντε του Δημήτρη Λημνιού και έστειλε την Άλκμααρ στους «8» του Κυπέλλου! Ο Έλληνας στράικερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του καθώς με δικό του γκολ στο 83' χάρισε τη μεγάλη πρόκριση και μάλιστα με ανατροπή, μετατρέποντας σε... προσωπική υπόθεση την ελληνική «σύγκρουση» στο ολλανδικό Κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με το πέναλτι του Φαν Βόλφσβινκελ τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο, αν υπήρχε μία ομάδα που δικαιούνταν το γκολ αυτή ήταν η Άλκμααρ. Τελικά, το βρήκε με... αυτογκόλ του Πλεγκεθουέλο στο 63' και έφερε άμεσα το ματς στα ίσα.

Η πίεση προς το φινάλε για να γυρίσει την κατάσταση και να φύγει με την πρόκριση από την κανονική διάρκεια απέδωσε καρπούς. Κι από την υπέροχη ασίστ του Εβγιέν, ο Έλληνας στράικερ της AZ χρίστηκε σκόρερ στο 82' και έβαλε τη σφραγίδα του σε μια μεγαλειώδη ανατροπή για την ομάδα του. Ο Δημήτρης Λημνιός αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Παντελής Χατζηδιάκος έμεινε εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους.

 

Τελευταία Νέα