Ντιέγκο Κόστα: Έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μινέιρο

Βασίλης Μπαλατσός
Ντιέγκο Κόστα: Έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μινέιρο

bet365

Ένα μήνα μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ντιέγκο Κόστα, έλυσε τη συνεργασία του με το βραζιλιάνικο κλαμπ και κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος.

Ελεύθερος να αναζητήσει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη είναι ο Ντιέγκο Κόστα. O διεθνής επιθετικός ένα μήνα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας με την Ατλέτικο Μινέιρο έμεινε ελεύθερος, καθώς το βραζιλιάνικο κλαμπ δε μπορούσε να αντέξει το βαρύ συμβόλαιο του.

Ο 33χρονος φορ έχει ήδη προτάσεις από ομάδες της Βραζιλίας, όπως η Κορίνθιανς και η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει από μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας, όπως οι Έλτσε, Κάντιθ και Εϊμπάρ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Βραζιλία ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι και της Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε σε 19 παιχνίδια κια σημείωσε έξι τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα