Κόπα Άφρικα: Παραμένει σε... κίνδυνο το τουρνουά!

Κόπα Άφρικα: Παραμένει σε... κίνδυνο το τουρνουά!

Newsroom
Κόπα Άφρικα: Παραμένει σε... κίνδυνο το τουρνουά!

bet365

Χολέρα, εμφύλιος, Covid και έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί μπαίνουν εμπόδιο στη διεξαγωγή του Κόπα Αφρικα στο Καμερούν!

Στις 9 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Copa Africa, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη διεξαγωγή του στο Καμερούν! Χολέρα, εξάπλωση της μετάλλαξης Ομικρον, εμφύλιος, αλλά και έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί βάζουν σε κίνδυνο τη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι το 2019 αφαιρέθηκε στο Καμερούν το δικαίωμα φιλοξενίας του Copa Africa, ενώ πέρσι η διοργάνωση δεν έγινε λόγω Covid.

Oι κατασκευαστικές εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού δεν πληρώθηκαν οι εργολάβοι, ανεπαρκή καταλύματα και προπονητικές εγκαταστάσεις έχουν αναγκάσει βασικά οργανωτικά στελέχη να αποχωρήσουν. Ωστόσο, Κυβέρνηση και Ομοσπονδία αισιοδοξούν «Είμαστε ξεκάθαροι όσον αφορά τη δέσμευσή μας να διοργανώσουμε το Afcon με επιτυχία στο Καμερούν και είμαι σίγουρος ότι μετά τις συναντήσεις μας μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο εμπιστοσύνη», είπε ο Πρόεδρος της Αφρικανικής Ομοσπονδίας, Πατρίς Μοτσέπε. Βέβαια, οι αμφιβολίες είναι μεγάλες και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά.

Πλέον, οι τύχες της διοργάνωσης θα καθοριστούν όπως όλα δείχνουν στη συνεδρίαση της CAF την ερχόμενη Τετάρτη (22/12) κι όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια: η διεξαγωγή του τουρνουά κεκλεισμένων των θυρών, η μεταφορά του στο Κατάρ ή η οριστική του ματαίωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα