Λιβάια: Αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στο κροατικό πρωτάθλημα

Κώστας Τόπας
Λιβάια: Αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στο κροατικό πρωτάθλημα

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στο κροατικό πρωτάθλημα, έπειτα από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των αρχηγών των ομάδων.

Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην πατρίδα του, την Κροατία για λογαριασμό της Χάιντουκ Σπλιτ. Μετά από 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο 28χρονος άσος έχει πετύχει 17 τέρματα και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

Αυτά ήταν αρκετά προκειμένου οι αρχηγοί των ομάδων στο κροατικό πρωτάθλημα να του απονείμουν τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Λιβάια συγκέντρωσε 76 βαθμούς κι άφησε πίσω του τον επιθετικό της Ριέκα, Γιόσιπ Ντρμιτς με 56 και τον στράικερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπρούνο Πέτκοβιτς με 50 βαθμούς.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, ειδικά βλέποντας ποιοι παίκτες κέρδισαν το βραβείο αυτό στο παρελθόν. Παράλληλα είναι κίνητρο για να παίξω σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου, γιατί μαζί είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο. Ήταν μια πετυχημένη χρονιά για μένα και ελπίζω η επόμενη να είναι ακόμη καλύτερη», ήταν τα λόγια του Μάρκο Λιβάια κατά την βράβευσή του.

 

Τελευταία Νέα