Το ξεκαθάρισε η Αφρικανική Συνομοσπονδία: «Θα γίνει κανονικά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»

Κώστας Τόπας
Το ξεκαθάρισε η Αφρικανική Συνομοσπονδία: «Θα γίνει κανονικά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»

bet365

Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου διέψευσε τα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να μην διεξάγεται.

Το «RMC», νωρίτερα ανέφερε ότι Αφρικανική Συνομοσπονδία (CAF) εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ακύρωσης της διοργάνωσης στο Καμερούν, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της μετάλλαξης «Όμικρον».

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου (CAF) ξεκαθάρισε ότι το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα διεξαχθεί κανονικά και χωρίς προβλήματα.

«Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα γίνει και θα διεξαχεί στο Καμερούν. Δεν πρέπει να απαντήσουμε σε όσα έχουν γραφτεί στην Ευρώπη, μπορούν να δημοσιεύσουν όλες τις ψεύτικες ειδήσεις που θέλουν, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για το τουρνουά», ανέφερε εκπρόσωπος της CAF είπε στην Gazzetta dello Sport.

Πάντως εκτός από την ανησυχία που επικρατεί με την κατάσταση της πανδημίας, υπάρχει και δυσαρέσκεια ορισμένων συλλόγων, κυρίως αγγλικών, που θα ήθελαν να κρατήσουν τους παίκτες στο βρετανικό έδαφος τις επόμενες εβδομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα