Μπελενένσες: Ζητά επανάληψη του αγώνα με τη Μπενφίκα

Μπελενένσες: Ζητά επανάληψη του αγώνα με τη Μπενφίκα

Μπελενένσες: Ζητά επανάληψη του αγώνα με τη Μπενφίκα

bet365

Με επίσημο αίτημα προς την πορτογαλική Λίγκα, η Μπελενένσες ζητά να μην κατακυρωθεί το σκορ του ματς-παρωδία κόντρα στη Μπενφίκα και το παιχνίδι να διεξαχθεί από την αρχή σε νέα ημερομηνία.

Στη σκιά των 13 κρουσμάτων της μετάλλαξης Omicron που εντοπίστηκαν μεταξύ των παικτών της πρώτης ομάδας, η Μπελενένσες περνά στην αντεπίθεση μετά τα πρωτοφανή σκηνίκαπου έλαβαν χώρα στον αγώνα κόντρα στη Μπενφίκα. Η διοίκηση του κλαμπ απέστειλε αίτημα προς τη διοργανώτρια αρχή κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, ζητώντας τη μη κατακύρωση του 0-7 και την επανάληψη του αγώνα σε νέα ημερομηνία.

Οι άνθρωποι του συλλόγου επικαλούνται το άρθρο 45, παρ. 4, σύμφωνα με το οποίο αν ο διαιτητής σφυρίξει νωρίτερα τη λήξη του αγώνα από τον κανονικό χρόνο, τότε το σκορ δεν μπορεί να κατακυρωθεί και η Λίγκα οφείλει να ορίσει νέα αναμέτρηση, εκτός των συγκεκριμένων εξαιρέσεων που προβλέπει το καταστατικό.

Θυμίζουμε ότι η Μπελενένσες ξεκίνησε το ματς με εννέα παίκτες (δύο τερματοφύλακες) ως αποτέλεσμα της έξαρσης κορονοϊού στις τάξεις της και της ανεπίσημης διαφωνίας Αετών και ομοσπονδίας για αναβολή του αγώνα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, βγήκαν από τα αποδυτήρια μόλις οι επτά ποδοσφαιριστές κι αμέσως ο ένας δήλωσε τραυματίας, αφήνοντας εσκεμμένα τη Μπελενένσες με έξι και υποχρεώνοντας τον διαιτητή να λήξει πρόωρα το ματς, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

 

Τελευταία Νέα