Μάξι Ροντρίγκες: Τίτλοι τέλους στην καριέρα του (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάξι Ροντρίγκες: Τίτλοι τέλους στην καριέρα του (vids)

bet365

Με την λατρεμένη του Νιούελς έριξε τους τίτλους τέλους στην πλούσια επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μάξι Ροντρίγκες. Ατλέτικο και Λίβερπουλ τον χάρηκαν στην Ευρώπη, μαγικό το γκολ με το Μεξικό στο Μουντιάλ του 2006.

Ο Αργεντινός εξτρέμ ανακοίνωσε την απόσυρσή του και το έκανε παίζοντας για την λατρεμένη του Νιούελς, έχοντας πάρει απόφαση πλέον πως στα 40 του χρόνια έφτασε και για εκείνον η στιγμή που το σώμα του δεν μπορεί να υπακούσει και ν' ανταποκριθεί στο επίπεδο που θα ήθελε εκείνος και απαιτεί το άθλημα το 2021.

Ο Μάξι Ροντρίγκες του ενός League Cup με τη Λίβερπουλ το 2012, των δύο πρωταθλημάτων Ουρουγουάης (2017, 2018) με την Πενιαρόλ, του Super Cup της χώρας το 2018 και του βραβείο του καλύτερου Αργεντινού ποδοσφαιριστή για το 2013, αποχαιρέτησε τα γήπεδα και τον κόσμο που τον στήριζε όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά ουδείς θα ξεχάσει το μαγικό γκολ απέναντι στο Μεξικό στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006, όπως επίσης και το εύστοχο πέναλτι κόντρα στους Ολλανδούς, στέλνοντας την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα