Εθνική Ελπίδων: Οι κλήσεις για το... κυνήγι της πρωτιάς στον όμιλό της

Εθνική Ελπίδων: Οι κλήσεις για το... κυνήγι της πρωτιάς στον όμιλό της

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελπίδων: Οι κλήσεις για το... κυνήγι της πρωτιάς στον όμιλό της

bet365

Έγιναν γνωστές οι κλήσεις του Γιώργου Σίμου για τα κρίσιμα ματς της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού με τη Λευκορωσία (12/11/2021, 16:00) και την Ισλανδία (16/11/2021, 16:00).

Πρόκειται για δύο παιχνίδια που μπορούν να φέρουν την Εθνική Ελπίδων στην πρώτη θέση του ομίλου. Αυτή τη στιγμή οι Ελπίδες είναι στη 2η θέση με 8 βαθμούς μετά από 4 αγώνες και η Πορτογαλία είναι 1η με 9 πόντους σε 3 αγώνες. Να θυμίσουμε πως η Εθνική Ελπίδων είχε περάσει μία μεγάλη... περιπέτεια με τον κορονοϊό καθώς 13 μέλη της (10 παίκτες και 3 μέλη από το επιτελείο) είχαν προσβληθεί από Covid-19 και έτσι είχε ματαιωθεί το ματς με την Κύπρο εκτός έδρας. Δείτε πιο κάτω τις κλήσεις του Γιώργου Σίμου για τα ματς της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού με τη Λευκορωσία (12/11/2021, 16:00) και την Ισλανδία (16/11/2021, 16:00) που θα γίνουν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.

Ελπίδες

Με την ευκαιρία των κλήσεων της Εθνικής Ελπίδων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σίμος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τους επερχόμενους αγώνες με τη Λευκορωσία και την Ισλανδία στις 12 και στις 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα, στο γήπεδο της Τρίπολης: «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τους δύο αγώνες του Νοεμβρίου απέναντι στη Λευκορωσία και στην Ισλανδία. Στόχος μας είναι να υπάρξει συνέχεια στην καλή απόδοση που είχαμε στους αγώνες του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, αλλά και η περαιτέρω βελτίωσή της, ώστε μέσα από αυτή να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έχουμε πίστη στις ικανότητες μας και θα αντιμετωπίσουμε τους επερχόμενους αγώνες με το ομαδικό πνεύμα που μας διακρίνει, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Λευκορωσία, στον οποίο επικεντρώνουμε σε πρώτη φάση την προσοχή μας».

Η βαθμολογία του ομίλου των Ελπίδων (από το site της UEFA):

Βαθμολογία2

Η δομή

EURO 2021-23

Προκριματική Φάση (53 ομάδες): Συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες 53 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 9 ομίλους των 5 ή 6 ομάδων ο κάθε ένας.

Ενδιάμεση φάση (8 ομάδες, Σεπτέμβριος 2022): Συμμετέχουν οι 8 ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους (εξαιρουμένης αυτής με την καλύτερη βαθμολογία, η οποία προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση).

Τελική Φάση (16 ομάδες, Ιούνιος-Ιούλιος 2023): Συμμετέχουν οι 9 επικεφαλής των ομίλων της προκριματικής φάσης και η καλύτερη δεύτερη, οι 4 νικήτριες της ενδιάμεσης φάσης και οι διοργανώτριες των τελικών Γεωργία-Ρουμανία.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα