Τσέλσι - Σαουθάμπτον 4-3 (1-1): Μπλε πρόκριση στην ρώσικη ρουλέτα

Newsroom
Τσέλσι - Σαουθάμπτον 4-3 (1-1): Μπλε πρόκριση στην ρώσικη ρουλέτα

bet365

Η Τσέλσι τα... χρειάστηκε απέναντι στην Σαουθάμπτον με το τελικό 1-1 να οδηγεί το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου οι Μπλε αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι (4-3) και πήραν την εισιτήριο για τον προημιτελικό του EFL Cup. Πρόκριση και για Σάντερλαντ στη ρώσικη ρουλέτα.

Τα παιχνίδια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Σαουθάμπτον έχουν πάντα υψηλό βαθμό δυσκολίας για την Τσέλσι και η αποψινή αναμέτρηση για τη φάση των «16» του EFL Cup δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Εξάλλου οι Άγιοι απέδειξαν και πριν από μερικές εβδομάδες σε επίπεδο Premier League πως ήταν ικανοί να βάλουν δύσκολα στο συγκρότημα του Τόμας Τούχελ, ο οποίος τα... χρειάστηκε βλέποντας το ματς να οδηγείται στα πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Το πρώτο μέρος πάντως ολοκληρώθηκε με τους Μπλε να πηγαίνουν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού μια κεφαλιά - κεραυνός του Κάι Χάβερτζ (44΄) αρκούσε για να κάνει τη δουλειά και να βάλει σε θέση οδηγού τους Λονδρέζους. Με το... καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου όμως η Σαουθάμπτον έφτασε στην ισοφάριση με τον Άνταμς (47'), φέρνοντας την αναμέτρηση σε απόλυτη ισορροπία.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με το ματς να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Μάουντ μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα, όμως την ίδια μοίρα είχαν και οι Γουόλκοτ - Σμόλμποουν που στοίχισαν την πρόκριση για την Σαουθάμπτον, με την Τσέλσι να... γλιτώνει στην ρώσική ρουλέτα και να παίρνει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του EFL Cup.

Πρόκριση στα πέναλτι και για Σάντερλαντ

Αντίστοιχη εξέλιξη είχε και η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΚΠΡ και Σάντερλαντ, με τις δυο ομάδες να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και να οδηγούνται ισόπαλες (0-0) στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι Μαυρόγατες αποδείχθηκαν πολύ πιο ψύχραιμες και σοβαρές ευστοχώντας και στις τρεις εκτελέσεις τους, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε ισάριθμες προσπάθειες, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην Σάντερλαντ να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Τελευταία Νέα