Όλοι σκοράρουν στην αυλαία της αγωνιστικής

G-Betting G-Betting
Όλοι σκοράρουν στην αυλαία της αγωνιστικής
Η G-Betting δίνει τις προβλέψεις της για τα 2 τελευταία παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.

Μετά τις νίκες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη, έρχονται τα δύο ματς που ολοκληρώνουν την 3η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

Στη Νίκαια ο Ιωνικός με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:15) που προέρχεται από το τέλειο ξεκίνημα με 2 νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικός. Η ομάδα του Βλάχου έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, κάτι που έδειξε τόσο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όσο και με το σύνολο του Μάντζιου την τελευταία αγωνιστική. Τουράμ, Αοσμάν και Καμπράλ μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ΠΑΣ.

Από την άλλη η ομάδα από τα Γιάννενα, θα πρέπει να ξεπεράσει το σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Κόντε και να βρει λύσεις να τον αντικαταστήσει. Οι Γιαννιώτες έδειξαν μια πολύ στιβαρή ομάδα τις πρώτες δύο αγωνιστικές, όπου επικράτησαν του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και του Παναθηναϊκού εντός έδρας. Περέα, Ντομίνγκεθ και Γκαρντάφσκι αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο για άλλη μια φορά. Το goal/goal προσφέρεται στο 2.10 και είναι μια εξαιρετικη επιλογή με τη φόρα που έρχονται οι δύο ομάδες.

1

Στο άλλο ματς της ημέρας για τη Superleague Interwetten, ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:30). Η ομάδα της Μαγνησίας έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο (2/2). Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να υποτάξουν τον Παναιτωλικό, από τον οποίο ηττήθηκαν στο Περιστέρι. Ανοιχτό ματς προβλέπεται κυρίως λόγω Βόλου που ποτέ δεν κλείνεται ανεξαρτήτως αντιπάλου, ενώ και ο Ατρόμητος με Μουνίθ, Κλωναρίδη, Καρτάλη και Κουλούρη έχει την ευκαιρία να βρει κάποιο γκολ. Και εδώ το goal/goal σε δελεάζει, αφού προσφέρεται στο 1.85.

2

Οι επιλογές της G-Betting

Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Βόλος - Ατρόμητος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting