Quiz: Εσύ, τι τύπος προπονητή είσαι;

Κάτια Πετροπούλου
Quiz: Εσύ, τι τύπος προπονητή είσαι;
Κάθε φορά που «αρχίζει το ματς» της αγαπημένης σου ομάδας, βγαίνει ο προπονητής από μέσα σου; Ήρθε η ώρα να μάθεις τι τύπος είσαι!

- «Έλα παιχταρά μου!»
- «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;»
- «Πάσα, πάσα, σουτ!»
- «Θέλω μάτι να γυαλίζει!»
- «Πάμε! Πάμε!»
- «@#$%*!»

Οι φράσεις που ξεστομίζεις την ώρα που παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα είναι πολλές! Σηκώνεσαι, φωνάζεις, ωρύεσαι, σκίζεις μπλούζες, λες συνθήματα, σπας πράγματα, πανηγυρίζεις... Ή μπορεί να μην κάνεις και τίποτα από αυτά και το calmness σου να βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Το σίγουρο είναι πάντως πως την ώρα που «Αρχίζει το Ματς», βγαίνει από μέσα μας ο προπονητής - του καναπέ ή του πληκτρολογίου, δεν έχει σημασία - όπως και να έχει. Και μας αρέσει, γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;

Στο πρόσωπο του προπονητή απεικονίζεται όλη η αγάπη για το παιχνίδι. Είναι αυτός που θα πανηγυρίσει με την ψυχή του, παίρνοντας αγκαλιά τα «παιδιά» του. Είναι αυτός που θα δώσει την ένταση που χρειάζεται, που θα πατήσει... γκάζια αν χρειαστεί, που θα ηγηθεί, θα καθοδηγήσει και θα πωρώσει τους παίκτες του.

Όπως ακριβώς πωρωμένος είναι και ο προπονητής της Novibet στο νέο σποτ! Σίγουρα, όταν τον βλέπεις, βλέπεις και τον εαυτό σου στον ίδιο.

Βέβαια, οι τύποι ενός προπονητή είναι πολλοί και δεν βαριέσαι ποτέ! Μεθοδικός, φωνακλάς, καθοδηγητικός, έντονος, ήρεμος, ενθουσιώδης... Για να μάθεις τι τύπος είσαι κι εσύ, κάνε το παρακάτω quiz!

#Novibet #ArxizeiToMats

Loading...

@Photo credits: Novibet
 

Τελευταία Νέα